reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Łóżeczka dla naszych szkrabów

dla mnie ta pościel jest zbyt kolorowa, wolę coś spokojnego, z tego co wiem to pościel Feretti nie spiera się i ma 100% bawełny, jednak się zdecyduje na nią,:tak: mężowi też się strasznie podobała jak oglądaliśmy:-)

reklama
super pościel- wreszcie jakaś w kolorach. Ja szukałam,szukałam i wszystkie takie kremowe. Mi sie wydaje, ze dobrze , jak kolorowe- pobudza zmysły dziecka. Ćwiczy wzrok. Przecież beżu malec nie rozpoznaje.

Ja bym chciała z baldachimem.
Obiło mi sie o uszy, ze ochraniacze są złe- bo dziecko może je ściągnąć przez przypadek i sie udusić.
baldachim- zbiera kurz
Ale, ale- jak baldachim nie zbierze to wszystkie to roztocza zaatakują w całości łóżeczko( trochę naiwna jestem- wiem).
Ja tam chce i baldachim i osłonkę a nawet tą falbankę co zasłoni ewentualny majdan pod łóżeczkiem.Ale w takich kolorach kolorowych. A znaleźć nie umiem.

Szopek ja mialam baldachim, ale go usunęłam chyba po 2-3dniach... po 1 przeszkadzał w kładaniu i wyciaganiu maleństwa, po 2 zbierał sie kurz...

osłonke mam i dzięku temu mały sie nie uderzał w szczebelki i teraz tez będe miec tą samą :tak:

super PUCHATKO ta pościel ja ciagle przegladam wszystkie i niewiem jak to sie stało że takiej nie widziałam jest taka inna .a czy ty juz ja zamówiłas bo jesli tak to jak ci przyjdzie to daj znac jak ona gatunkowo? bo wiesz zastanawia mnie ta niska cena

My kupujemy drewniane łóżeczko, ale muszę tez kupic typowo turystyczne, bo jesli uda mi się wrócić do pracy, to muszę miec drugie u teściów.
Nie wiem tylko, jaki powinien być materacyk w takim turystycznym :-(

Puchatka posciel super tzn chodzi mi o ogolny wyglad,inna niz wszystkie.
Pola taki sam materac jak do drewanianego lozeczka trzeba kupic koniecznie.:)

Ja tez mialam baldachim ale szybko zdjeclam ze wzgledu tez na kurz.jak najmniej tych bajerow lub bardzo czesto zdejmowac i prac

Puchatku - pościel śliczna i też się zastanawiam nad kupnem takiej ;-) jeden komplet dostanę od siostry na zmianę ale muszę mieć jeden nowiutki :-)

Dziekuję Iwonka :-)
Tak właśnie myslałam, bo te materacyki w łóżeczkach turystycznych nie wyglądają najlepiej.

reklama
My juz mamy posciel upatrzona w sklepie tylko isc i kupic ale jeszcze toszke poczekam.
Ło\zeczko juz mam jutro je maz przywiezie albo w piatek, ma tez przewijak na lozeczko taki drewniany z gabka nakladany bratowa dala jak bedzie ok bede korzystac jak nie to sciagne go :-)

Do góry