reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Łóżeczka dla naszych szkrabów

Ooo, widzę LAURE. Ktos kiedys wrzucał na forum linka do tego łózeczka i tez mi sie bardzo spodobało.
I prawde mowiac juz mialam go zamawiać, gdy znalazłam jeszcze ładniejsze i teraz - albo bede miala wiecej pieniazków i kupie to które mi sie strasznie spodobało:
DELFINEK - 2 OPUSZCZANY BOK PRODUKT FIRMY STOLAR (334033217) - Aukcje internetowe Allegro
albo kupimy Laure...

DELFINEK II mi sie strasznie podoba, ale z gadzetai ktore mnie interesuja i wysylka to wychodzi min. 560zł :baffled:
Laura wychodzi 350zł... i to z materacem!

Ja biore z szuflada a ty chyba tylko z op.bokiem?
Mnie wtedy wyniesie 400 zł z przesyłką .Ale warto takie piekne i oryginalne łóżeczko :tak::tak::tak:Odrazu gdy zobaczyłam na żywo spodobało mi sie strasznie.....Dlatego zamawiam je i tylko jaki materacyk do niego???

reklama
Ja biore z szuflada a ty chyba tylko z op.bokiem?
Mnie wtedy wyniesie 400 zł z przesyłką .Ale warto takie piekne i oryginalne łóżeczko :tak::tak::tak:Odrazu gdy zobaczyłam na żywo spodobało mi sie strasznie.....Dlatego zamawiam je i tylko jaki materacyk do niego???

Ja chcialabym z bokiem, szuflada, osłonkami i kółkami i wyciaganymi szczeblami... DLatego cena wychodzi wieksza :-(
Materac kojo-gry. Tylko nie wiem dlaczego rekomenduja 14cm grubosci.. Bo materace w sklepach chyba są ciensze...

PRZEDMIOTEM SPRZEDAŻY JESTŁÓŻECZKO DZIECIĘCE DELFINEK 2WYPOSAŻONE W OPUSZCZANY BOK ORAZ PRZYKRYWANĄ SZUFLADĘ
i tu jest cena 450zł +30zł wysyłka, ale sa opcje:

-Wyposażone może być dodatkowo w bujak(koszt 70zł).

- Wyposażone może być dodatkowo w wyciągane szczebelki (koszt 30 zł)
-Kółeka z hamulcami oraz opaski plastikowe zabezpieczające drewno przed gryzieniem, jak dziecko zaczyna ząbkować (koszt 50 zł).

Ponoć kokos-gryka najlepszy i ja taki zakupiłam łącznie z łóżeczkiem czekam tylko na dostawe powinno byc dziś :tak:;-):-)Już nie moge sie doczekać aby je złożyć :-DKupiłam LAURE Z DREWEXU Z szufladą.:happy:

reklama
Do góry