D
dziunka24.
Gość
A ktoras z Was probowala zanim minelo te 6 tygodni?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
już minęło 5 tyg, ale krwawie jeszcze jest i to nie małe wiec obawiam sie ze mój połóg moze sie nawet do 8 tyg przedłużyć ( bo czytałam ze trwa od 6 do 8 tyg) .A ja jestem napalona jak dziki osioł, do tego jestem tam caisniejsza niz bylamsmiejemy sie ze moze tez blone dziewicza odzyskalam... ;P
Nie moge sie doczekac wizyty kontrolnej...

Może dlatego że się znajduje akurat między pośladkami, nie wiem...
Właśnie mi przyszło do głowy, że potem wszystkie będziemy pisać w wątku pt. "pierwszy raz po ciąży - nasze wrażenia" :-) Której mąż rozdarł bluzkę, którzy potłukli naczynia w kuchni, który ma ślady "pazurów" na plecach itd.![]()

Ja też już bym mogła, bo nie ma co ukrywać ochota jest :-)
Ale co z tego jak jeszcze plamienie nie ustało, a poza tym chyba lepiej poczekać do wizyty. Po drugie po nacięciu mam jeszcze gdzieś tam małą rankę która się strasznie długo goiMoże dlatego że się znajduje akurat między pośladkami, nie wiem...
No i jeszcze ten szew w środku...
Ehhh ale co zrobić, trzeba wytrzymać. Szkoda tylko, że faceci mają problemy ze zrozumieniem słów "jeszcze nie" ;-)
Właśnie mi przyszło do głowy, że potem wszystkie będziemy pisać w wątku pt. "pierwszy raz po ciąży - nasze wrażenia" :-) Której mąż rozdarł bluzkę, którzy potłukli naczynia w kuchni, który ma ślady "pazurów" na plecach itd.![]()