gon1a
Fanka BB :)
ja do ortopedy w sanusie dr Kiełbasy czekałam miesiac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
"Rodziła" w tym szpitalu tyle że przez cc więc co do opieki przy porodzie to nie może praktycznie nic powiedzieć ale później opiekę sprawowały przy niej bardzo miłe panie
ale dość krótko bo zostali odesłani do DSK w lublinie bo urodziła wcześniaki (29t.c.) a w tym szpitalu w Lublinie właśnie się poznałyśmy
o dzieki dziewczyny za odpowiedź,
aluska: chętnie poczytam o doświadczeniach innych rodzących w zamościu, choćby z ciekawości :-)
jadran: ja chodze do Tarajko, na wizyty do szpitala i prywatnie do nie go do luxmedu, na razie u mnie z ciążą wszystko dobrze i mam nadzieję ze tak zostanie. Mam termin na koniec kwietnia, także jaeszcze mam trochę czasu.
A co ze szkołą rodzenia, czy chodziłaś do tej przy nowym szpitalu czy tej prywatnej na starym??? I wiesz może ile sie płaci za ta prywatną szkołę??