reklama

Ja chodziłąm do LuxMedu do dr Krzyżanowskiego i szczerze powiem że dobry sprzęt to jedno ale czujność lekarza to drugie. Sprzet jest ok chociaż nie jakis super nowy ale dr zauważył ze są jakies odchylenia z wymiarach dziecka i odrazu zaczął dogłębnie sprawdzać przepływy i doszedł do jakichs nieprawidłowości także polecam dr Krzyżanowskiego bo on specjalizuje się w ultrasonografi. Później chodziłam do niego na Staszica tak już mają nówka sprzęt i naprawdę bardzo dokładnie robił usg.

Panegiryka
Fanka BB :)
Dziewczyny, poleccie mi dobrego ortopede. Nawet nie mam sily sie rozpisywac na jakich dziwakow trafiam ostatnio, a na znanym lekarzu maja dobre opinie, chyba sami je sobie wystawiaja.
P.

P.
maltanka
my chodzimy do pana Jacka Madeja. przyjmuje na ul. Kiwerskiego w "Sanusie" na NFZ. jak na razie jestem zadowolona

effelinkaa
Początkująca w BB
Hej dziewczyny wiecie jak to jest teraz w szpitalach w związku z panującą grypą?? Podobno nigdzie odwiedzin nie ma  a tym bardziej porodów rodzinnych
a tym bardziej porodów rodzinnych Termin mam na początek stycznia i juz zaczynam panikować!:-(  Naprawdę jesteśmy zdane tylko na siebie?? Niech sie wypowiedzą dziewczyny, które rodziły ostatnio bądź coś wiedzą więcej na ten temat, z góry dzięki
 Termin mam na początek stycznia i juz zaczynam panikować!:-(  Naprawdę jesteśmy zdane tylko na siebie?? Niech sie wypowiedzą dziewczyny, które rodziły ostatnio bądź coś wiedzą więcej na ten temat, z góry dzięki  pozdrawiam :-)
 pozdrawiam :-)

a tym bardziej porodów rodzinnych
a tym bardziej porodów rodzinnych Termin mam na początek stycznia i juz zaczynam panikować!:-(  Naprawdę jesteśmy zdane tylko na siebie?? Niech sie wypowiedzą dziewczyny, które rodziły ostatnio bądź coś wiedzą więcej na ten temat, z góry dzięki
 Termin mam na początek stycznia i juz zaczynam panikować!:-(  Naprawdę jesteśmy zdane tylko na siebie?? Niech sie wypowiedzą dziewczyny, które rodziły ostatnio bądź coś wiedzą więcej na ten temat, z góry dzięki maltanka
effelinkaa, a gdzie chcesz rodzić? ja jak rodziłam w tamtym roku w lutym też był sezon grypowy, chciałam na Jaczewskiego i tam rzeczywiście nie było porodów rodzinnych, zdecydowałam się w końcu na Kraśnickie, rodziłam z mężem i panie położne na trakcie porodowym były bardzo zdziwione że na Jaczewskiego zabronili porodów rodzinnych. ale co do odwiedzin to wiem, że na Jaczewskiego w ogóle nie ma, nieważne czy grypa czy nie, a na Kraśnickich też wprowadzili zakaz odwiedzin, ale w dzień kiedy ja wychodziłam już do domu. Najlepiej zadzwoń do szpitala i zapytaj. szczerze mówiąc ja nie wyobrażam sobie sama rodzić.
 szczerze mówiąc ja nie wyobrażam sobie sama rodzić.

szczerze mówiąc ja nie wyobrażam sobie sama rodzić.
 szczerze mówiąc ja nie wyobrażam sobie sama rodzić.effelinkaa
Początkująca w BB
Dzięki za odp. właśnie na Kraśnickich zamierzam, tam pracuję moja Dr i powiedziała, że na Kraśnickich a nawet w całym LBN nie ma odwiedzin i porodów rodzinnych...  skoro tam pracuję to myślę, że niestety to prawda przynajmniej na Kraśnickich. Sama się boje okrutnie samotnego porodu...
 skoro tam pracuję to myślę, że niestety to prawda przynajmniej na Kraśnickich. Sama się boje okrutnie samotnego porodu...  a co do zakazu odwiedzin to jakto jest Tata poznaję swoje dziecko dopiero przy wypisie?? Czy może zakazy zakazami a w praniu trochę inaczej to jest??
  a co do zakazu odwiedzin to jakto jest Tata poznaję swoje dziecko dopiero przy wypisie?? Czy może zakazy zakazami a w praniu trochę inaczej to jest??

skoro tam pracuję to myślę, że niestety to prawda przynajmniej na Kraśnickich. Sama się boje okrutnie samotnego porodu...
 skoro tam pracuję to myślę, że niestety to prawda przynajmniej na Kraśnickich. Sama się boje okrutnie samotnego porodu...  a co do zakazu odwiedzin to jakto jest Tata poznaję swoje dziecko dopiero przy wypisie?? Czy może zakazy zakazami a w praniu trochę inaczej to jest??
  a co do zakazu odwiedzin to jakto jest Tata poznaję swoje dziecko dopiero przy wypisie?? Czy może zakazy zakazami a w praniu trochę inaczej to jest??maltanka
Sama się boje okrutnie samotnego porodu...a co do zakazu odwiedzin to jakto jest Tata poznaję swoje dziecko dopiero przy wypisie?? Czy może zakazy zakazami a w praniu trochę inaczej to jest??
powiem Ci, że ja jak miałabym miała rodzić jeszcze raz to też nie chciałabym sama

nie wiem jak to jest z odwiedzinami, wiem tyle, że na Jaczewskiego nie można odwiedzać na sali tam są takie pokoje odwiedzin, ale to jak nie ma zakazów, a w takim przypadku to nie mam pojęcia.
a do jakiej Dr chodzisz na Kraśnickiej?
effelinkaa a może powiesz nam coś więcej o sobie? zapraszam tutaj: https://www.babyboom.pl/forum/lublin-f203/lubelanki-o-sobie-16067/

Ostatnia edycja: 

effelinkaa
Początkująca w BB
Właśnie w każdym szpitalu może być inaczej, może wypowie się ktoś, kto ostatnio rodził jak to jest?? Mam nadzieję, że jakieś odwiedziny będą możliwe a jakby pozwolili na poród rodzinny byłabym w siódmym niebie, zawsze to pewniej się człowiek czuje jak ktoś bliski jest przy nim. A co do pytania to ja chodzę na Kraśnickie do Dr Karwasik-Kajszczarek

reklama

mandziula
Mikołajowa i Zosiowa mama
Witam wszystkie mamy z Lublina ja zostanę mamą w lutym więc chciałam się was poradzić. czy są tu mamusie, które rodziły na Jaczewskiego??? jesli tak to bardzo proszę o radę co muszę zabrać ze sobą do szpitala?? mieskam w Lublinie od niedawna i nie znam żadnej dziewczyny która rodziła na Jaczewskiego.
 ja zostanę mamą w lutym więc chciałam się was poradzić. czy są tu mamusie, które rodziły na Jaczewskiego??? jesli tak to bardzo proszę o radę co muszę zabrać ze sobą do szpitala?? mieskam w Lublinie od niedawna i nie znam żadnej dziewczyny która rodziła na Jaczewskiego.
z góry dziękuję

pozdrawiam
 pozdrawiam

z góry dziękuję

Podziel się: