Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i jak tam wasze pociechy
pozdrawaimy
;-)Na spacerek chętnie, ale mieszkam w Tymowej, więc do miasta jechać raczej na spacer mi się nie chce, jak muszę to jadziemy z małą na zakupy.Hej dziewczyny jestem z lubina urodzilam 26.05.07 Julcia wazyla 2850 g to kiedy jakis spacereki jak tam wasze pociechy
pozdrawaimy
;-)

.
:-)z 4 na 5 lipca odeszly mi wody zero skurczy rano pod kroplowke i o 14.15 urodzilam
jako mama czuje sie cudownie choc nie ktorzy uwazali ze nie spelnie sie w tej roli ze wzgledu na wiek:-( ale coz jak tylko zobaczyłam Juleczke wiedzilalm ze jestem do tego stworzona radze sobie świetnie choc czasmi biora mnie na nia nerwy
a ty rodzilas sama??? czy cesarka?
moja Niunia tez z dnia na dzien robi postepy juz ladnie chodzi
z czego jestem taka dumna
a powiedz mi urodzilas w terminie? ja w 8 miesiacu pozdrawiam goraco
pozdrawiam goraco lubinanki:-):-) piszcie dziewczyny bo samemu nudno
. O ile wolno mi będzie?Rodziłam sama, mąż nie chciał być ze mną. Miałam też miłom położną i lekarza który mi pomagał. Urodziłam w terminie o 17:35, a mówili że urodze po terminie. Poród był ok dopuki kroplówki mi nie podłączyli, bo na 8 cm się zaczymało, i przebijanie pęcheża niezbyt miłe było ale miało to wznowić akcje, więc się zgodziłam.Hej!!!!
jagna rodziłam na bema i tez jestem zadowolona tym bardziej ze mialam mila położną;-) i lekarza. porod wspominam mile rodzilam razem z mezem:-)z 4 na 5 lipca odeszly mi wody zero skurczy rano pod kroplowke i o 14.15 urodzilam
jako mama czuje sie cudownie choc nie ktorzy uwazali ze nie spelnie sie w tej roli ze wzgledu na wiek:-( ale coz jak tylko zobaczyłam Juleczke wiedzilalm ze jestem do tego stworzona radze sobie świetnie choc czasmi biora mnie na nia nerwy
a ty rodzilas sama??? czy cesarka?
moja Niunia tez z dnia na dzien robi postepy juz ladnie chodzi
z czego jestem taka dumna
a powiedz mi urodzilas w terminie? ja w 8 miesiacu pozdrawiam goraco