reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Szymusiu (*)
Amelko (*)
Skarbie mój (*)
Aniołeczki (*)

Dziewczyny, jestem z Wami, ale czasem pisze z komórki, wieć tylko skrótami. Czasem namordyję się piszac na kom wiadomość, a tu plask, wszystko znika.

Witam z kawką
Sylwetka piękne. Oczywiście nie mam nic przeciwko abyś umieściła ten filmik na blogu.
Elomelo, ja tez kiedys próbowałam pisać z komórki. Po którymś podejściu dałam sobie spokój, bo nie miałam cierpliwości do tego dziadostwa :) Jednak nie ma to jak komp.

Witam sie z kawa

spac nie mogłam .. głowa mi peka ...:-:)-(

Sylwus piekny filmik ... poryczałam sie ... :-(

Karolku (*)
Aniołęczki(*)

Sylwetka -piękny dziękuję !!!

Ja wczoraj wróciłam z pracy i padłam, ale po to by nie móc usnać. Za to dzisiaj zaspałam...
Własnie mam za sobą pierwszą trudną rozmowę...Dałam radę... Ale jak zwykle zostałam zaskoczona: Jak maluszek? urodził się już? To teraz ma Pani trójkę? ......
Ale nie było źle, dlaczego? Facet zrozumiał. Jego siostra straciła maluszka w 37 tc, maleństwo zmarło w brzuszku
[*]
[*]
[*]
I sobie pogadaliśmy, od serca. Czasem, jak się człowiek wygada, to jest nam lepiej, tylko trzeba wiedzieć z kim rozmawiać. Mnie po raz kolejny zaskoczyła zupełnie obca osoba. Pozytywnie oczywiście...
Na allegro zamówiłam wkłądy i są oszukane, nie palą sie tyle co napisali. Więc jeśli któraś z Was też zamawia zapasy, to podam producenta, aby unikać. Wracam do ciut droższych, ale sprawdzonych.

Wiolu tez mi sie od zawsze wydawało, że z obcą osobą lepiej sie rozmawia....fajnie, ze mogłaś się przed kimś wygadać.

A jak w ogóle w pracy?

reklama
Oj tak, trafiaja się takie osoby z którymi można pogadać w złych chwilach, w takich chwilach. Ja zauważyłam, że duzo łatwiej rozmawiało mi się z facetami niż z koleżankami.
A w ogóle, to witam się z końcówką kawy i życzę ciepłego dnia :-)

Wkłady kupuje na cmentarzu, znajoma zawsze mi tanio liczy, nawet bardzo tanio. Kupuje co niedzielę znicze mniej więcej na kwotę ok 15-18 zł, a Ona liczy mi 7,5-9,5 zł :szok: A jak zamówiłam stroik świateczny, to zrobiła mi piękny, do tego kupiłam znicze i za same znicze naliczyłam 20 zł, a ona chciała za to wszystko tylko 25 zł, czasami to aż mi głupio.

Do góry