reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Monilko na chrzcinach w miarę fajnie, Emilka taka mala czarnulka i te włoski, slicznie dzieci z takimi włoskami wyglądają :-D ale taki płaczek z niej...aż się przeraziłam...bo Filipek to w ogóle nie płakał, nawet jak chciał amu to ssał rączke, a Emilka prawie cały czas płacze :-D no ale w końcu mała dzidzia :-)

Droga jeszcze taka nie bardzo bo wyjechalismy w piatek popołudniu i w Rzeszowie takie korki :szok: więc 5 godzin nie nasze, ale ja i tak połowe drogi przespałam :-)

Ja wkłady tez na cmentarzu kupuje, wcześniej w biedrze kupowłam, ale zmienili asortyment i teraz są większe, a mi się do lampioników nie mieszczą, a są fajne bo długo się palą....niby mam giełde niedaleko ale nie chce mi sie specjalnie rano wstawać.

Witajcie

Sylwus piękny filmik - zryczalam sie, dziękuje...

Wiolu polecam wkłady filmy kerzen eco-8 pala sie cały tydzień na giełdzie kwiatowej kupowaliśmy je po nie całe 5 zł a teraz w max-polu udało sie nam za 3.75
A jesli chodzi o ciężkie rozmowy jeszcze nie raz Cię pewnie zaskoczą, ja juz myślałam ze dawno mam to za sobą a jeszcze z miesiąc temu trafil mi sie pacjent który nie miał zielonego pojęcia co sie stało

Bibi jak było na chrzcinach?

Amelko (***)
Szymusiu (***)
Nikolko (***)
Karolku (***)
Wiktorku (***)
Olguniu (***)
Iskierko Bishopki (***)

Ja ost malo pisze ale staram sie Was doczytywać, im bliżej soboty tym ciężej....

Synku Mamusia Cię bardzo bardzo kocha i tęskni za Tobą (***)

ja tez wkłądy kupoiwałąm w biedronce ale juz ich nie ma .. tzn sa ale wieksze .. i one tez nie mieszcza mi sie do zniczy .. wiec kupuje dokładnie takie same w netto one tez pala sie 2,5 dnia ..

na giełde kwiatowa wybiore sie znowu przed wielkanoca ...zeby zakupic Karolkowi cos slicznego na grobek

(*) Kubusiu(*)

Ja na początku też kupowałam wkłady przy cmentarzu, ale znalazłam fajna hurtownie z kwiatami itp. rzeczami i te same wkłady są tam tańsze o 1,20zł. Więc kupujemy od razu całą zgrzewkę i wozimy w bagażniku. Teraz upatrzyłam jedne na allegro i chyba zamówię na próbę.

Ja na allegro zamówiłam wcześniej firmy bispol chyba i te palą się tyle ile piszą, ale ostatnio znalazłam inne i z tymi lipa. Przy cmentarzu mają u nas drogie. Za 3 zł palą się dwa dni, a z bispola za 3 zł kupiłam taki 5 dniowy. Jak na razie jesteśmy na cmentarzu codziennie, ale teraz mogę pojechać tylko po południu i budki są zamknięte. Dlatego wolę jak Tekla wozić w bagażniku.
Poszukam tych kerzena. Wyszłam z założenia, ze jak mam zapłacić 3 zł, to niech się pali jak najdłuzej Wojtusiowi. Cały czas ma swiatełko i chciałabym, aby tak zostało.
W pracy może byc. Parę rzeczy zmieniło się na moją niekorzyść, ale trudno. Jakos spokojniej do tego podchodzę, są rzeczy ważne i mniej ważne, a przejmować sie wszystkim nie mozna. Robię swoje najlepiej jak potrafię. A po pracy mam w domu co robić. :-)

reklama
Mam chwilę...
Co to za śpiewanie, nie ma mnie na fejsie, o co chodzi?????? zielona jestem.
Ale jestem za by Sylwus zaspiewała:-).
Sylwuś filmik sliczny, a z uwagi ze nie bywam tu często to i imiona nowych Aniołeczków, daty nowe poznałam (*)
Wiola, to pierwsze kroki za płoty.
Bartkowa a co się dzieje? Ot tak smutasy Cie dopadły?
Moje wklady tez z biedronki. Staram się by u Szymusia zawsze paliło sie światełko. to znaczy teraz tata bardziej dba. Ja niestety bywam rzadko!

Dzis się pochwalę, bylismy na echo serca u Antosia i wszysto w porzadku. Kontrolnie ok 12 m-ca na ekg. Także nerki- ok, a teraz serce-ok.

Do góry