reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Gosiu- ciekawie sie zapowiada
Bibi-sen niezwykły- pozwolenie na lot po niebie...piękny
Kindzi- wiesz, ze trzymam kciuki, za motywacje, chęci itd.
Agnieszko-trzymam kciuki!!!
Tekla- ja też czekam z niecierpliwoscią na zdjecia :-)
Margomari -przytulam!!!

ja dzisiaj też mam nieciekawy dzień. Dwa miesiace temu, równo trzymałam na piersi mojego WOjtusia, ostatni raz go przytulałam, ostatni raz głaskałam po główce i mówiłam do niego. dwa miesiące temu moje dziecko słabło na mojej piersi, robiło sie coraz bardziej zimne, słabe...monitory wyły, aby o 14:15 opuścić nas na zawsze...Cieżko mi dzisiaj strasznie...

Bibi ale miałam fajny sen ;)

Wiolu tule mocno ;**

Aga trzymam kciuki &&&

Kindzi to spróbuj dużo ludzi na tym rzuca -zrób to dla samej siebie tak jak mówi Bishopka - trzeba chcieć inaczej nic z tego nie bedzie

Margomari mam nadzieje ze wyjazd choć trochę Ci jednak pomoże

Wiola przytulam.....aż łzy mam w oczach po przeczytaniu Twojego wpisu. Trudny dziś dzień dla Ciebie...
Bibi sen przecudny....szkoda, że tak nie jest w rzeczywistości....oj wszystko bym oddała, żeby móc polecieć do nieba odwiedzić Julcię
Kindzi i Aga nie poddawać się w walce z nałogiem &&&&

Aniołki (*)
Córeczko kochana (*)

Wiola- bardzo mi przykro, że musisz przez to przechodzić... każda z nas musi, musiała... Przytulam Cię mocno, mocno!!!

Bibi- super sen... Szkoda, że mnie się nic takiego nie śni. Piotruś śnił mi się tylko dwa razy odkąd odszedł. Przez 50 miesięcy tylko w dwóch snach znów mogłam Go zobaczyć... Proszę Go żeby przyszedł choć czasem, ale widocznie jest Mu tak dobrze, że nie chce mamy martwić... OBY...

Wiolu przytulam i dla Wojtusia milion światełek (*)

Nati sen piękny, szkoda, że Sylwetce sie on nie snił, ale była bardzo szczęśliwa jak latała z Kubusiem:tak:

reklama
Wioluś, dla Wojtusia(*). wiem, ze cięzko...

Gosiu, przykro mi. A czy tata ks. Irka był chory, czy zmarł nagle?

Monila, daj znać jak z mezem. Koniecznie.

Faje sa wciągające. Najgorzej zacząć, wciąga dibelstwo, a jak smierdzi... Fuj, mój mąż pali. Niedobry! I za nic nie rzuci.

Kochane Aniołeczki(*)
Mój Okruszku(*)

Ostatnia edycja:
Do góry