Bibiana
Fanka BB :)
As brzucholek super i taki duży
właśnie na taki liczę 
Bishopka na Hanie ciocie Kindzi naślemy jak nie będzie chciała sama wyjść
dobrze, że u niej wszystko ok.
Wiolu cieszę się, że parka, bo tak przeczuwałam....ale jakby było dwóch chłpców też bym się cieszyła....no z dwóch dziewczynek tez
ale jakby córeczki były to by się w wieku dojrzewania nie lubiły czhyba, bo każda by inna była i pewnie zazdrosne o siebie by były
a między dziećmi jednej płci jest większa więź bo wspólne zainteresowania...
A Wojtuś był u mnie w nocy, ale z niego fajny chłopczyk i taki wesoły i ruchliwy
wszędzie go pełno, jeździł na rowerku biegowym ( nie wiedziałam, że mają je w Niebie) jeździł jak szalony i cały czas wołał Michałka od Marki, jak Michałek z nim jeżdził to nagle zjawiła się cała Aniołkowa Banda
jej ile tych rowerków biegowych, stałam i patrzałam jak mi przed oczami śmigają, nigdzie Filipka nie widziałam ale musiał się ścigać więc nie dziwie się że nie miał czasu z mamą pogadać. A Wojtus i Michałek na bardzo szczęśliwych wyglądali....
właśnie na taki liczę 
Bishopka na Hanie ciocie Kindzi naślemy jak nie będzie chciała sama wyjść
dobrze, że u niej wszystko ok.Wiolu cieszę się, że parka, bo tak przeczuwałam....ale jakby było dwóch chłpców też bym się cieszyła....no z dwóch dziewczynek tez
ale jakby córeczki były to by się w wieku dojrzewania nie lubiły czhyba, bo każda by inna była i pewnie zazdrosne o siebie by były
a między dziećmi jednej płci jest większa więź bo wspólne zainteresowania...A Wojtuś był u mnie w nocy, ale z niego fajny chłopczyk i taki wesoły i ruchliwy
wszędzie go pełno, jeździł na rowerku biegowym ( nie wiedziałam, że mają je w Niebie) jeździł jak szalony i cały czas wołał Michałka od Marki, jak Michałek z nim jeżdził to nagle zjawiła się cała Aniołkowa Banda
jej ile tych rowerków biegowych, stałam i patrzałam jak mi przed oczami śmigają, nigdzie Filipka nie widziałam ale musiał się ścigać więc nie dziwie się że nie miał czasu z mamą pogadać. A Wojtus i Michałek na bardzo szczęśliwych wyglądali....
ja byłam w 5tc i już było widać dwa dzidziole (też licząc od OM) ale 7 tc to nie za późno zależy od tego czy Ty dasz radę tak długo wytrzymać.