reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Kasiu my mamy bardzo prosty, można powiedzieć zwyczajny z beżowego kamienia. na fotkach koloru bardzo nie widać bo tel przedpotopowy :-)
DSC00076.jpg DSC00077.JPG DSC00078.JPG

Załączniki

• DSC00076.jpg
    DSC00076.jpg
    51,3 KB · Wyświetleń: 93
  • DSC00077.JPG
    DSC00077.JPG
    6,4 KB · Wyświetleń: 113
  • DSC00078.JPG
    DSC00078.JPG
    5,8 KB · Wyświetleń: 114
reklama
Kojotku to jesteśmy umówione :D jeszcze Frogusię namówimy ;) ja umieram dzisiaj w pracy, moje gardło, uszy i głowa - dramat i czuje jakby ktoś ciężki usiadł mi na klatce piersiowej, tak mi się ciężko oddycha, nie mam pytań... a w pracy do 20:00 :)

Witam

kasiuchna mi w wyznaczaniu dni płodnych pomaga kalendarzyk małzenski ktory jest na necie , a takze obserwacja sluzu ale najwiekszym wyznacznikiem owulki u mnie jest strasznie kłujacy bol po jednej stronie jajnika wtedy mam 100 % pewnosc ze to własnie ten dzien ... sprawdzalismy to u lekarza :-)

tak jeszcze jutro do pracy i do srody wolne mam ;-) odpoczne troszku

Kubusiu(*)
Karolku(*)
Aniołeczki(*)

nooo to jakiś masażyk by się przydał :) z prądem :D z kręgosłupem żartów nie ma, ja w wieku 21 lat - może i śmieszne, ale tak było - miałam taki problem z kręgosłupem, że płakałam z bólu, siedzieć nie mogłam, głowy umyć nad wanną nie mogłam, w aucie 10-ciu minut nie byłam w stanie wytrzymać, bo ból był nie do zniesienia, niestety w wyniku mojej ówczesnej pracy tak się porobiło, ale masaże mi baaaardzo pomogły!

reklama
Do góry