reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Witam kochane :*
bardzo dziekuje za zyczenia te napisane tutaj i na fb :-):-) mam nadzieje ze to najwazniejsze zyczenie sie spełni juz nie bawem :tak:

kojotku nie martw sie ebdzie dobrze , trzymamy kciuki &&&&

miałam dzis nie zapowiedzianych gosci , tak wiec poszukiwania sukienki na weselicho zostały na jutro i jak jutro czegos nie kupie to juz nie dam rady , bo od srody do pracy ;-)

Karolku syneczku (*)
Aniołeczki(*)

reklama
Witam sie z rana z kawusia i mega nie wyspana ;-)

zaraz musze sie szykowac bo po 9 jeziemy na miasta , mam nadzieje ze dzis kupie wkoncu jakas sukienke i cała reszte :-p

Miłego dnia dziewczyny :*

Karolku syneczku (*)
Aniołeczki(*)

Monia trzymam kciuki za sukienkę, obyś znalazła coś, z czego będziesz zadowolona!!! Najserdeczniejsze życzenia- a najbardziej życzę...wiesz czego :-)

Kindzi- jeść regularnie trzeba!!! ja przez takie jedzenie do wrzodów sie doprowadziłam...ale wyciągnełam wnioski i juz staram sie jesc regularnie

Kojotku- mam nadzieję, ze to tylko guzki, ściągną z nich wodę i szybciutko Cię wypuszczą!!!Trzymam kciuki i wierzę, ze będzie dobrze!!!

Margomari- nowy kraj, nowe wyzwania...na pewno wszystko sie poukłada. Mam nadzieję, ze znalazłaś swoje miejsce na ziemi

Wiem, Wiola, wiem, ale nie mam czasu :) tzn. nie zawsze, a teraz to w ogóle z tego wkurzenia, zamiast śniadania mam kawę i papierosa :/ muszę coś z tym zrobić :)

Witam kochane:)
Ja juz w domku(w koncu) teraz tylko pozostaje do czwartku czekac na wyniki...nic mi sie dzis niechce ale pojade pozniej do Kacperka taka piekna pogoda troszke mu posprzatam a pozniej zaczne planowac moja podroz bo niechce tym razem nniczego pominac i zwiedzic wszystko co sie da:)
Kacperku(*)
Aniolki(*)

reklama
Tak jest Wiola, już mam takie plany, a jak wyjdzie to zobaczymy :D pewnie jak zawsze... :)

Mamo Natalki podziwiam :D ja pamiętam jak zapieprzałam w truskawkach u mojej mamy na ogrodzie to mnie słabość ogarnia :) ja jestem za leniwa ;)

Do góry