reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Mika-piękny opis pod suwaczkiem!!!

Ja moje aniołki kupowałam ze strony:
FIGURKA FIGURA ANIOŁEK MIZANTROP Amor anioł TANI (3389971912) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
czekałam 2,5 tygodnia, ale przyszły pięknie zapakowane, ceny ma rozsądne, z wykonania jestem zadowolona. Stoi i nic sie z nim nie dzieje. Boje sie kupic na cmentarz droższy, bo pewnie ukradną. A jakby gorzej wyglądał, to postawie innego...nie ukrywam, ze kupiłam parę, bo sie zdecydować nie mogłam. Na razie stoją w domku.

(*) Wojtusiu-mama bardzo tęskni...
(*) Michałku
(*) Aniołki

reklama
Hej!

Mika – u mnie również dużo śluzu, jakby płodnego.. Z tym, że ja długo krwawiłam po porodzie. Kilka dni miałam jakby przerwy i na nowo. Teraz w śluzie mam jeszcze jakieś brązowe upławy… Do ginekologa idę w połowie sierpnia i zobaczymy co mi powie jeżeli chodzi o staranka..
Uważajcie na skuterze;)
fionka – Twoja decyzja była słuszna, każdy podejmuje taką, jaka jest dla niego najlepsza. My jak poroniłam w zeszłym roku też nie zdecydowaliśmy się na zabranie „zwłok”.. I uważam, że to była słuszna decyzja. Na kominku w domu mamy aniołka, to mi przypomina nasze dzieciątko… A aniołek w ogrodzie, super sprawa.. :*
sylwetka – no widzisz, a nam odradzili… Może podłoże u ciebie lepsze?

Piękne aniołki dziewczyny :*

Miłego dnia Wam życzę, bez kłótni z partnerem, z uśmiechem !!! I niech nasze Aniołki będą szczęśliwe i niech się do nas również uśmiechają z chmurek:*

Światełka dla Aniołków
[*]
Światełko dla Ciebie Syneczku i dla Ciebie córeczko
[*]
[*]
[*]

Śliczne te wszystkie Aniołki, zaczynam się zastanawiać czy jakiegoś nie kupić, tylko nie bardzo mam gdzie postawić, bo grób nie jest duży a jest już serce i flakon. Ale chciałabym dla Wszystkich moich Aniołków postawić, bo dla Nich nie robimy tablicy..sama nie wiem, może jakiś nieduży.
pietrucha u mnie też jakieś brązowe upławy zostały, już się martwię czy to nie jakaś infekcja a mój gin na urlopie, wizyta dopiero w sierpniu.
fionka ta decyzja nigdy nie jest łatwa, a pomysł z aniołkiem w ogrodzie jest super.
mika uważajcie na tym skuterze, szczególnie na samochody, bo tolerancja dla jednośladów na drogach jest żadna!!!!:wściekła/y:

Dzwoniłam dziś do poradni chorób immunologicznych w Krakowie, nie rejestrują w ogóle na ten rok!!! Muszę zawieźć kopię skierowania i będą weryfikować czy sprawia pilna czy można poczekać, paranoja!!!

Ostatnia edycja:
pamietam, jak umieszczałam ten tytuł, ale sama jeszcze do niej nie siegnęlam, na razie skończyłam czytać "Chate" - dziewczyny miały rację, ze super ksiażka, teraz zaczynam "Rozdroża". Następna będzie właśnie ta...

Kochane dziewczynki te upławy to norma bo się doczyszcza organizm i śluz to samo ja zanim dostałam 1@ po porodzie to startowała chyba 4 dni lekko plamiąc, a potem poszła także nie obawiajcie się to normalne te brązowe są już zazwyczaj na końcówce, ale każda wiadomo inaczej się goi....
ja jak byłam u ginki 24 maja czy prawie 2 miechy po porodzie powiedziała mi że już jestem zagojona całkowicie, iże po 3 @ mogę się starać także za tydzień marzę żeby zobaczyć te 2 kreski bo tak samo jak wy chcę czuć znowu pod sercem serduszko małe.....

mika ja w poradni genetycznej już byłam, szczęście niesamowite, bo w poniedziałek zawiozłam skierowanie a we wtorek mieliśmy wizytę!!!! po prostu ktoś zrezygnował i było miejsce. No i zainteresowała się naszym "przypadkiem". a wiem ze czeka się rok.
Zapisów nie ma do immunologa, a mam skierowanie, ponieważ mam hashimoto, podejrzenie reumatoidalnego zapalenia stawów i w ciąży choruję na cholestzę- to są wszystko choroby autoimmunologiczne. Ale wątpię żeby uznali to za pilny przypadek...

fiona , tak ja po jednym cyklu po poronieniu zaczelam, czyli bylam wtedy okolo 7 miesiecy po CC , ta chec , ze kobieta chce miec jak najpredzej dzidzie, napedza naprawde...

dzisiaj mija rok , od kiedy Michałka nie ma juz z nami...

kochanie pamietamy o Tobie i bardzo Kochamy, jestes naszym sloneczkiem (*)(*)(*) Michałku(*)(*)(*)

ewanh - Polska służba zdrowia.. porażka.. jeżeli chodzi o zapisanie się do lekarza specjalisty na Nfz to jest nieporozumienie.. Ale fajnie, że się już dostaliście, oby potraktowali was jako pilny przypadek :)
eska - mocno zaciskam kciuki za dwie kreseczki!

Dzisiaj dłużej posiedziałam na cmentarzu... jakoś dobrze mi się siedziało, nikogo wokół - tylko my.. ja i syn..

Powoli czas na sen..
Dobrej nocy dziewczynki!
Światełko dla Aniołków
[*]
Światełko dla Ciebie Stasiu. Tęsknię bardzo.. Mamusia..
[*]
[*]
[*]

reklama
Lenus kochana Wszytkiego co najlepsze w dniu Twoich pierwszych urodzin :*
roczek-lenki.jpg

Idzie misio, idzie konik, małpka, piesek no i słonik.
Wszyscy razem z balonami z najlepszymi życzeniami.
Bo to dzień radosny wielce – masz już jeden roczek więcej!
Wszystkiego najlepszego Sto Lat!

Syneczku kochany(*) :*
Michasiu(*)
Aniołeczki(*)

Do góry