reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Hej dziewczyny!

W nocy wróciłam z urlopu, pojechaliśmy z mężem odpocząć.
Bardzo się cieszę,że byliśmy poza domem, mogłam spokojnie odpocząć, pośmiać się i popłakać. tego mi było trzeba..... Czytam co naskrobałyście... Się działo - jak zawsze:)

Eska - superrrr super super;))) Ależ się cieszę, że zafasolkowałaś:*:*

Dziewczynki - teraz nasza kolej :) mika,fionka!:))

Idę się kąpać i lecę do syneczka,bo tydzień nie byliśmy z mężem u naszego Stasieńka, tylko dziadki do niego zaglądali.. ależ tęsknię!

Miłego dnia kochane:*

reklama
Mamo Natalki wybralismy nagrobek z granitu venga ale jeszcze nie ruszylismy bo caly czas trwa "burza mysli" z kamieniarzem chcemy zeby to wszystko ladnie wygladalo

pietrucha jak dobrze sie tak odciac od wszystkiego super ze wypoczelas i akumulatorki naladowane z tego co piszesz wiec nic tylko brac sie do roboty :-)

Maamo aniołeczka Natalki tak z tą lampą:)
Byłąm wczoraj u ginki na szczęście przyjęła mnie jako ostatnią bo ona ledwo po urlopie betka wczoraj 7771 i fasolinka ma dopiero 4tc i 6 dni także ledwo co widać, tylko pęcherzyk 7mm także czekam;)
Patrizia, Wiola, Tekla, Pietrucha, Fionka, Sylwetka,Mika i Wszystkie Pozdrawiam was wszystkie i do dzieła!!!
Nasze aniołki pilnują Nas
aniolek_k_r.jpg

Załączniki

• aniolek_k_r.jpg
    aniolek_k_r.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 67
Witam sie i ja :) troche Was podczytywalam,ale nie mialam weny jakos nic napisac,poza tym meczylam sie z wyleczeniem zeba,ale na szczescie kryzys zazegnany i mam nadzieje,ze tak juz bedzie do konca :)
Eska gratulacje!!! Niech fasolka zdrowo rosnie :*

hej, dziewczyny przepraszam ze nic sie nie odzywam , ale ogarnia mnie okropny strach ... boje sie wszystkiego mam momenty ze jest lepiej i mysle pozytywnie ale wiekszosc to nadsluchania i obawy wiem ze to nie dobrze ale nie mozna nad tym zapanowac , za niedlugo dojde do tygodnia w ktorym urodzil sie Michas i poprostu kazdy dzien to walka z myslami ... chcialabym zeby byl juz grudzien a przynajmniej polowa listopada... chyba wam nie mowilam , ale kruszynka w brzuszku to dziewczynka imie juz wybralismy i bedzie Zuzia.
Eska , Kajotku- gratulacje:)
za wszystkie starajace , trzymam mocne kciuki&&&
Anioleczki, iskiereczki (*)(*)(*)
Michalku(*)(*)(*)

Marka- ja tam w końcu do Ciebie dojadę!!! Będzie wszystko dobrze, Michałek pilnuje siostrzyczki, a pomaga mu cała Aniołkowa Banda!!!

Mika-trzymam kciuki!!! Cieszę sie, ze w pracy ok, bo u mnie początki były cieżkie.

Fionka
- z perspektywy rodzica wygląda to zupełnie inaczej, prawda? Będzie dobrze!!!

Eska- rośnie fasolka, zaraz sie nie obejrzysz i będzie już wszystko widać!!!

marka gbybym miala coreczke wlansie tak dalabym jej na Imie bardzo mi sie podoba :)

Wiola Ty chyba ostatnio pisalas o motylku ja mialam dzisiaj podobnie jak odchodzilam od syneczka podlecial kolo mnie motylek latal kolo moich nog zatrzymalam sie zeby na niego popatrzec i on tez sie zatrzymal wyladowal sobie zaraz obok mnie i tak stalismy sobie ja sie ruszylam i on tez zaczol latac obkrazyl mnie moze 2 razy i polecial sobie, odrazu pomyslalam o naszych aniolkach tak cieplo mi sie na sercu zrobilo :)

Pietrucha jeszcze ja się zgłaszam do kolejki za eską ;)
Boję się strasznie, ale muszę spróbować... Niestety ten cykl spisuję na straty... jakiś dziwny jest. Zanim się przełamałam, żeby spróbować to było co miesiąc wszystko pięknie jak w zegarku, zaobserwowana owu (skoki tempki, śluz itp.) a teraz 23 dc... tempka niska 36,28st. cykle z reguły 28/29 dni. Więc chyba trafił mi się cykl bezowulacyjny jak się zdecydowaliśmy spróbować.. a może za mocno się nakręciłam? Nie wiem... Dołka miałam z rana z tego wszystkiego, ale podczytuje staraczki 2013 i mnie rozbawiły dzisiejsze posty dziewczyn i trochę lepiej jest z humorkiem teraz.

Dziewczyny u was motylki, u mnie jaszczurki... nasze maluchy dają nam znac na każdym kroku.

Chłopcy (*)(*)
Januszku (*)
Aniołki (*)

reklama
Tekla już jesteś zapisana do Naszej Staraczkowej Listy ;) Kiedy dziewczyny dokładnie zaczynacie? Ja teraz mam pierwszą @. Po kolejnej bierzemy się do roboty? Macie jakieś wspomagacze (lutkę itp.). Ja w ostatniej ciąży brałam luteinę w drugiej fazie cyklu. Jak byłam u mojego gina to się pytałam, czy mam brać, ale powiedział, że mam poczekać 2-3 cykle i zobaczyć czy wróciły objawy sprzed drugiej ciąży. Wtedy będziemy o tym myśleć. Trochę mnie kusi, żeby po drugiej @ brać, a nóż się uda... Do tego oczywiście już mam zakupiony suplement diety wspomagający płodność, dla mnie i dla męża. Chyba za bardzo świruje hahahaha Ale dziś dzwoniła pani z wynikami wymazu (bakterie) i wszystko ok, Czekam na drugie wyniki i mają być pod koniec sierpnia. Jeśli wszystko będzie ok, od września walczymy z białą armią hahahahahhaa

Marka wiem, że na pewno ci jest ciężko, ale mam nadzieję, że z dnia na dzień będzie lepiej. Nie da się odciąć od naszych wcześniejszych doświadczeń, ale wierzę, że są po to by nas wzmocnić i byśmy bardziej cieszyły się z tego co jest nam dane.

Patryzia u mnie pełno motylków, a ja wciąż wpatruje się w nie i wiem, że to znaki od Mojego Synka.

Kojotku będzie dobrze, teraz już wszystko musi być ok.

Eska a który to dzień cyklu? Ostatnio o tobie myślałam i zastanawiałam się, który to może być tydzień - 6 czy 7 a tu niespodzianka. Może miałaś spóźnioną owulację. Ja tak miałam w poprzedniej ciąży. Synek rozmiarowo był tydzień do tyłu niż to by wynikało z OM. Ale na monitoringu (przed ciążą) wyszło, że mam późno owulkę.

Wiola to straszne, ale pewnie ja będę to bardziej przeżywać niż on. To jeszcze taki mały brzdąc.

Ostatnia edycja:
Do góry