reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Tekla kochana w nastepnym cyklu uda sie zobaczysz &&&& a teraz nie ta wredna @ juz przychodzi zebys jak najszybciej mogła zaczac staranka :-)

Dominiczku i Kaspianku opiekujcie sie swoimi rodzicami i dajcie im duzo siły ...(*)(*)

reklama
Wiecie co?

Ja w zeszłym tygoniu byłam na spływie kajakowym firmowym i prawie cały czas kolo naszego kajaka fruwały dwie ważki, oczywiście zdaję sobie sprawę, że to rzeka, naturalne środowisko ważek i jest ich tam pełno, latało ich tam dużo pojedyńczych, ale akurat koło mojego kajaku te dwie co chwila przelatywały... i wyobraźnia ruszyła.

@ brak... już by mogła przyleźć. Najgorsze jest to czekanie. Myślę, że się spóźnia, bo ostatnio miałam bardzo dużo stresów... no i ten spływ, niby wszystko ładnie pięknie, ale jednak jest to wysiłek dla organizmu.

Tekla ciekawe :) nasza wyobraźnia teraz jest bardzo wybujała to fakt ale może dzięki temu umiemy dostrzegać rzeczy, których nigdy byśmy nie dostrzegły...póki @ brak trzymam &&&&&
Mika ogarniesz powoli zobaczysz:)
Mamo aniołeczka Natalki dzielna jesteś :)
Kindzi zdrowie

a mój młody mąż ma dziś urodziny także mamy dziś gości i chociaż przez tydzień będzie tylko 2 lata młodszy :p
także spadam czynić obowiązki kuchty i szykuje mu małą niespodziankę i torcik malinowo-czekoladowy;)
pozdrowionka dla Was

Hej!

Tekla - doskonale rozumiem, czekanie na @ jest okropne.. Oby się pojawiła, skoro ma się pojawić. i niech to będzie jej ostatni raz na najbliższy rok przynajmniej;)
eska - udanej imprezki ;) Wszystkiego dobrego dla twojego ukochanego:* Stooo lat!

A ja dziś zwijam się, bo tak mnie strasznie boli brzuch.. nie wiem od czego, wczoraj nie zjadłąm nic dziwnego, a całą noc mnie bolał, rano jeszcze biegunka..wzięłam nospę ale nadal boli:(( a niech to:(

Eska Najlepszego dla Meza !!!!
niech ci sie uda ta niespodzianka :-)

Tekla oj tak w takich sytuacjach wyobraznia nasza działa i to bardzo ...;-)

po weekendzie mam dostac na maila wyceny grobka z roznych kamieni ... jejciu ja myslałąm ze przyjde i powiem ze chce taki grobek i juz a toi nie takie proste jak sie okazuje ...

Syneczku(*)(*)
Aniołeczki(*)

Oj ale naskrobalyscie nadrobie Was napewno dopiero teraz po tym stresujacym tygodniu sbie siadlam tez wlasnie wyslalam prosbe o dolaczenie do grupy na FB :) dzisiaj 3 miesiac jest jak mojego synka nie ma ze mna kupilam mu piekne kwiatuszki i nowe znicze zeby mial pieknie tak bardzo za nim tesknie :( moja siostra kupila mu aniloka wiec jak nagrobek bedzie gotowy to go tam poloze a wyglada tak

Uploaded with ImageShack.us

przepraszam ze sie do zadnej z Was nie odniose ale musze na spokojnie przeleciec te pare stron i poczytac co tam pisalyscie :)

Hej dziewczynki!!

Patriza - piekny aniołek! Na pewno Twój syneczek jest szczęśliwy, że mamusia tak dba o wszystko i macha z góry do Ciebie:*

Wczoraj moja suka miała operacje...
Coś dziwna była ostatnio i pojechałam z nią do weta, zrobili jej usg i okazało się, że ma ropomacicze:( Bidulka, wycięli jej wszystko..mmacice jajniki itd.. jak leżała pod kroplówką, to zaczęłam płakać myśląc o moim syneczku, że on leżał podłączony do całej aparatury, miało być dobrze, a jednak odszedł do Aniołków.. i nie mogłam powstrzymać łez, bo traktuję Trejsi, naszą sukę jak członka rodziny ... ale jest już po, czuje się całkiem nieźle, dziisiaj znowu byłam z nią u weta na nowej kroplówce... Jeszcze jutro i później już antybiotyki ...

W takim razie życzę wszystkkim spokojnej niedzieli i uciekam opiekować się suką,bo jest ledwo żywa i muszę pilnować, żeby nie wylizywała rany...

buziaki:*

ale naskrobałyście :-)

Tekla- wazki to na pewno znak od chłopców :-) ja wierze, ze te wszystkie znaki dają nam nasze maluchy!!! A Twój cykl rzeczywiście dziwny jest...

Mamo Natalki u góry mam już wyrwaną, nie było źle, teraz rwałam z prawej strony ósemkę, dała troszke popalić, zwłaszcza jak znieczulenie puściło, ale przetrwałam i teraz już jest z górki.. Troszke gorzej się je i łyka, do tego nitki z dziasła wystają, ale idzie wytrzymać. Mój maż tylko twierdzi, ze chyba na nasteną by nie poszedł, a mam umówioną wizytę na 12/09 na rwanie ostatniej. Ale ja poprosiłam WOjtusia, aby pomógl i proszę...dzielny synek :-)

Patrizia
piękny aniołek, na kiedy pomiczek ma byc gotowy? Wojtusia ponoć we wrześniu.

Pietrucha
- niech sunia szybko zdrowieje, taki czworonożny przyjaciel to członek rodziny...wcale sie nie dziwie, ze tak przeżywasz, mam tak samo z moim wielkoludem, który teraz co chwile kuleje, bo zachciało sie jej kotka gonic :-(

Monila
- na pewno coś wybierzesz...pamietasz jak było u mnie, też kombinowałam, a w ostatniej chwili zamówiłam coś innego...Wojtuś pokazal co chce :-)

Ja dzisiaj i wczoraj miałam jakis zjazd w dól. Nie pojechalam do rodzinki, bo był kuzun z żoną w ciaży, ma termin na wrzesień. Niby ostatnio było ok, ale dzisiaj nie czułam sie na siłach, w ogóle nie chciałam dzisiaj do ludzi, spokój, dom, tego było mi trzeba. A teraz szykuje wszystko chlopcom do szkoly...

(*) Wojtusiu
(*) Aniołki

reklama
wiola pomniczek maja nam zrobic we wrzesniu tzn juz sie robi ale wszystko ma byc gotowe kolo 20stego wrzesnia a aniloka przywiozla moja siostra ona miala byc chrzesna Ksawusia

pietrucha sunia pewnie szybko wroci do normy nie martw sie wazne ze zareagowalas i nic sie grszeg nie stalo teraz tylko kuracja i wszystko bedzie jak wczesniej :)

Do góry