P
_pietrucha_
Gość
Monia - dziękuję, wszystko dobrze ;-) Wróciliśmy z wakacji, na których było cudownie! I walczymy dalej! 
A jak u Ciebie? Oliś jest przecudny!
A jak u Ciebie? Oliś jest przecudny!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
rośnie nam strasznie szybko i czasami sobie mysle ze az za szybko ten czas leci ... jak sobie pomysle ze rok temu drżałam o ta mała fasoleczke w brzusiu i tyle strachu było czy aby sie uda ... to az ciezko uwierzyc ze tak ten czas zleciał ...
kochana tak wiec teraz czesciej sie nam tutaj melduj bo bedziemy sie zamartwiac o Ciebie jak za długo nie bedziesz sie odzywac
a do lekarza jakiego chodzisz ?? do tego samego co z Alunia ?? Jesli lekarz mówi ze jest ok to mu zaufaj .. ja cąłkowicie zaufałąm swojemu ginowi .. były chwile wielkiego strachu ale moj lekarz cały czas mi powtarzał ze bedzie dobrze ... i było :-) tak wiec kochana ty tez słuchaj lekarza , jesli mowi ze jest ok to napewno tak jest
staraj sie myslec pozytywnie :-) jejicu ale sie ciesze no !!! :-)