reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

nati od czucia to my tu jestesmy :-) Fryzjer.... nie pamiętam już jak wygląda moja fryzjerka. Dobrze, że włosy mam krótkie i sama mogę farbować, a muszę to zrobić w najbliższych dniach bo całkowicie osiwiałam

Agnieszka ale smaku mi narobiłaś pierogami, chyba nie bedę miala wyjścia i trzeba będzie zrobic, tylko zastanawiam się z czym :-)

reklama
sa dzieci i dzieczaczki ale rodzice maja duzy wplyw na zachowanie ich boziu dlaczego tak jest bo dlaczego ktos ma tyle dzieci nie radzac sobie a inni nie moga mic chociaz dali by z siebie wszystko??
czemu tak jest?? bo my aniolkowe mamusie dali bysmy z siebie wszystko a patrzc na niektorych to az ciezko uwierzyc ze bog dal im az tak wiele.....

reklama
Cały czas myślę o rodzicach tej maleńkiej Madzi jak Oni dalej sobie z tym poradzą co jeśli (odpukać) to dziecko się nie znajdzie?????Jak będzie wyglądało ich dalsze życie co za idiota porywa czyjeś dziecko??? Po co?? w jakim celu ??na sprzedaż ??? Dlaczego nikt nie może jej znaleść co z nią robią gdzie są kamery w tej cholernej Polsce??Niech tylko nie skrzywdzą tej malutkiej bo jest taka słodka.

Do góry