reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Iza cudowne imię :-) gratuluje córeczki

Ja bardzo bym chciała drugiego syna, wiadomo ważne zeby zdrowe było, a najbardziej bym chciala bliźniaki :):):)

malinka gratuluje coreczki!!!!
ja od poczatku wiedzialam ze chce dac mojej corci na imie Amelka,gdzies po drodze rozni ludzie mowili ze to bardzo zle imie ze w medycynie amelia to wrodzony brak kończyn,na chwile zawahalam sie i chcialam zmienic imie na Lena ale kiedy mala sie urodzila i spytali o imie bez wahania powiedzialam Amelia,teraz sobie tak mysle ze moze gdybym zmienila zdanie to moja coreczka dzis bylaby ze mna,eh zycie...widze malinka ze mamy taki sam gust jesli chodzi o wybor imienia dla dziewczynki.
ściskam was kochane,

Cześć dziewczynki
potrzebuje waszej porady nie wiem co mam robić, @ spóźnia mi się 4 dni ale w ciąży nie powinnam być bo się zabezpieczaliśmy a poza tym dla pewności zrobiłam dziś test-negatywny... od 10 dni brałam globułki dopochwowe na stan zapalny, czy one mogły spowodować opóźnienie okresu...? nie wiem czy się wybrać do gina czy jeszcze poczekać bo tu zaraz swięta a ja się martwię....

malinka gratuluję córci!!!

dla aniołków
[*]
[*]
[*]

Aniołkowa Mama Amelki ja się wachałam przy Nicoli bo to bardzo chorowite dziewczynki ale zwyciężyło to,że są cudowne takie grzeczne i kochane teraz jednak boję się dać Amelka dam na drugie no chyba,że jeszcze się coś zmieni w końcu na 5 USG jakie miałam dopiero pierwszemu udało się wogóle stwierdzić płeć.
bartkowa zapisz się koniecznie do lekarza ciąża czy też nie musisz to sprawdzić ja dość często mam problemy intymne i nigdy mi się przez to okres nie spóżniał ale może twój organizm inaczej reaguje . A może jednak to ciążą????

malinka lepiej nie kusic losu,zostan przy imieniu Lena,tez jest cudowne.Jak kiedys bede miala coreczke to napewno na drugie imie bedzie miala Amelia po swojej Aniolkowej siostrzyczce.bartkowa lepiej idz do gina po co masz sie stresowac.Dobrej nocki Wam zycze.

Cześc Dziewczynki

Malinka a ja myślę, że jak już będziesz trzymała Niunię w ramionach to wtedy imię samo przyjdzie. Moja koleżanka całą ciążę twierdziła, że będzie Bruno, a jak się Bruno urodził to dostał imie Krzesimir :-)

reklama
Witajcie Mamusie naszych świętych:-)
A my dzisiaj bylismy u dentysty,tzn.ja byłam a Kacper ze mną.Jakiś czas temu ułamał mi się ząb-7.Ponieważ nie było tego widać ani mnie nie bolał odkładałam wciąż wizytę choc bardzo nie lubię jak mam coś ne zrobione.Noooo i wczoraj zaczął mnie pobolewać.Matko do żadnego dentysty nie można się dostać.W końcu przyjęła mnie dzisiaj moja dawna p.doktor.Bałam się jak Kacper będzie reagował ale ponieważ p.doktor ma w gabinecie dużo zabawek,jest milutka i samo co najlepsze moje dziecko super się spisało a na koniec dostało w nagrodę piłeczkę.
Teraz mi tylko pozostaje się modlić żeby lekarstwo pomogło i zapalenie nie poszło dalej.Zwłaszcza że jutro wyjeżdzamy i wrócimy dopiero w środę.Trzymajcie kciuki

(*)

Do góry