Dominikaknika ja tez bym poszła do innego lekarza, nic nie zaszkodzi a jeżeli pozwoli wam sie wcześniej starac to bedziemy sie tu wszystkie cieszyć...
Dasia ja tez chciałam ten pomniczek, jest sliczny, ale bedziemy robić ten co z motylkiem jest tylko zamiast motylka Aniołek będzie, a powiedz mi ile ten facet liczy sobie za taki pomniczek, bo rozumiem, ze robisz tez z tego białego kamienia? nawet nie wiedziałam, ze on z Pszczyny....a ta stronke odwiedzałam ze 100 razy....
Aga-cina ja w ciąży z Filipkiem jadłam wszystko, i na dziewczynke miałam smaki i na chłopaka....ja chciałam wiedzieć od samego poczatku, ale i tak wiedzielismy, że chłopak, mieliśmy imię tylko dla chłopczyka wybrane, tzn ja wybrałam Karolka a Seba Filipka, no i został Filipek....a dopiero w 22 tyg dowiedzieliśmy się że to chłopak,....ja to taka ciekawska jestem :-)
Dobrze, ze lepiej sie czujesz, cieszy mnie to, no i Victorek tez zapewne sie cieszy...
Monila dla Karolka (*).....
Ja na cmentarz mam daleko, bo lezy na Swierczyńcu....a tak bym chciała być u niego codziennie....ale powiem wam, ze na cmentarzu jakos nie czuje sie bliżej niego....
A Aniołka na giełdzie kwiatowej upatrzyłaś?
A mi sie dziś snił mój Aniołek kochany, przytulałam go i całowałam....nie pamietam całego snu...ale na pewno był piekny....
Monila ja też jak pomyslę, że Filipek miałby 13 już 19 miesięcy....że pewni już by biegał i meczył pytaniami "cio to"....czasami nie pamietam jak wygladał....
dlaczego Bóg nas tak skarał? dlaczego tak cierpieć musimy.....
Malinka dziekuje za kciuki, ale test i tak negatywny wyszedł wiec nic z tego :-(
a ja dziś mam wolne :-)