reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Dla syneczka twojej kolezanki najszczersze modlitwy i proszenia Pana Boga aby się wszystko ułożyło i był wśród nas i wśród swoich rodziców.TRZYMAM BARDZO MOCNO KCIUKI!!!

reklama
hej dziewczyny, nie dam rady Was doczytać bo malutka zaczeła płakać a ja pisze 3 raz:)
Dzisiaj wróciłyśmy do domku, wkońcu bardzo mnie to cieszy
DSCF2001.jpgDSCF2027.jpg
A to jest Julcia ur. 31.10.2012 o godz. 11.15

mała była owinięta 2 razy pępowiną tak jak Nikola dlatego w 37 tygodniu zrobili mi cesarkę... malutka jest zdrowa... pozniej sie odezwe jak bede miala czas

Dzieki dziewczyny za wsparcie:)

Domi bardzo sie cieszę sie ze wszystko ok - juz sie nie mogłam doczekać jak wrocicie do domku i wrzucicie zdjęcia;)
Julcia śliczna ;))) ;** od e- cioci
A jak Ty sie czujesz po cesarce?

Marka &&&& za maluszka - oby wszystko sie dobrze skończyło

Synku tęsknię za Tobą bardzo (***)
Aniolki (***)

Dominiczko Julcia śliczna bardzo fajna dziewczynka, jeszcze raz gratulacje.

Marka ja mam takie złe doswiadczenie z katowicami co temu dzidziusiowi jest- jak wiesz i możesz napisać.

Domeczki dzieciątek bardzo śliczme jak mozna tak to napisać.

Dla naszych Aniołków(*)

Dominiczko, Julcia przepiękna, niech się dobrze chowa :happy:
Marka, bardzo mi przykro i trzymam kciuki za syneczka Twojej koleżanki &&&&&&&&&&&&&&&&&&
Powiedzcie dziewczyny jak to jest, że te, które dałyby dziecku to co najważniejsze, muszą o nie walczyć, albo w ogóle nie mogą mieć, a te co mordują po kilkoro dzieci mają je jak na zawołanie, rok po roku i nawet ich nie pokara. Wiem, nie życzy się źle nikomu, ale jak czytam o tej matce tych pięciu noworodków, to aż mi się scyzoryk otwiera :wściekła/y:

Witam

MArka kochana przytulam cie mocno :* trzymaj sie .... i oczywiscie modlitwa dla maluszka bedzie ;-)

Dominika mała Julcia jest cudowna :tak: niech sie zdrowo wam chowa :-)

Dasia ehh no niestety masz racje na świecie nigdy sprawiedliwości nie było i nie bedzie ...:-(

u nas teraz troszke spraw na głowe sie zsypało ... wrr masakra :-(

miłego dnia

Karolku syneczku moj kochany (*)
Aniołkowa bando (*)(*)

reklama
Do góry