Ten aniołek jest naprawdę śliczny. Na zdjęciach tego nie widać. Olgunia miała takiego aniołka w tamtym roku ale niestety nie tylko nam się podobał ... Ale i tak zamierzam kupić jeszcze jednego. Cena na allegro jest naprawdę wysoka. Ja go kupiłam za ok 5 zł! Mamy też choinkę tego rodzaju tyle tylko że nie jest w kuli ale włożę ją do latarynki i postawię na pomniczku (aniołek tez był w latarynce). Ale to bliżej świąt.
reklama
Witam was .
Moj Karolek ma takiego aniołka szklanego swiecacego tylko nie w kuli .. nie dalismy go na cmentarz tylko stoi w pokoju Karolka obok jego zdjecia
Sylwia ja tez przegapiłam twoje imienimi .... Wszystkiego naj najlepszego
ehh u nas troche spraw sie nałozyło na siebie .... troche zamieszania z tym i problemow ... ale damy rade ... w sobote mam wolne wiec mozemy załatwic jedna sprawe a pozniej to juz bedziemy po niedzilei mysleli ...
ostatnio cos nie moge spac ... pozno chodze spac , wczesnie wstaje a w nocy obracam sie z boku na bok i spac nie moge ...wrrr
Miłego dnia kochane :*
Karolku syneczku moj najdrozszy (*)
Aniołeczki (*)
Moj Karolek ma takiego aniołka szklanego swiecacego tylko nie w kuli .. nie dalismy go na cmentarz tylko stoi w pokoju Karolka obok jego zdjecia

Sylwia ja tez przegapiłam twoje imienimi .... Wszystkiego naj najlepszego

ehh u nas troche spraw sie nałozyło na siebie .... troche zamieszania z tym i problemow ... ale damy rade ... w sobote mam wolne wiec mozemy załatwic jedna sprawe a pozniej to juz bedziemy po niedzilei mysleli ...
ostatnio cos nie moge spac ... pozno chodze spac , wczesnie wstaje a w nocy obracam sie z boku na bok i spac nie moge ...wrrr
Miłego dnia kochane :*
Karolku syneczku moj najdrozszy (*)
Aniołeczki (*)
Smerfetka*
Fanka BB :)
Ja teraz 1 listopada postawilam takiego aniolka Amelce i wytrzymal tylko 2 dni, baterie sie wyczerpaly a jak wlozylam nowe to i tak nie swiecil pewnie dlatego ze stal na dworzu, takiego samego mam w domu stoi razem z innymi aniolkami obok zdjecia tak jak u Monilki.
Anioleczki (***)
Coreczko, kocham Cie (***)
Fasolki,zdrowka ****
Anioleczki (***)
Coreczko, kocham Cie (***)
Fasolki,zdrowka ****
marka1307
mama aniołka Michałka
dziewczyny jak to jest np z mszami za nasze dzieci byłam ostatnio u księdza i chciałam msze zamówić w dniu kiedy sie urodził i kiedy zmarł a ksiądz powiedział mi iz jest aniołem i za takie dzieci nie odprawia sie mszy św.
U nas ksiądz nie robił żadnego problemu z msza - jakiś czas po pogrzebie była dla Kubulka msza " za radość życia wiecznego " , a pózniej zamawialismy msze " na pól roku po śmierci" . Każda była w innej parafii, pierwsza w mojej starej parafii druga juz tu gdzie teraz mieszkamy i żaden ksiądz nie robił problemu.wrecz w mojej starej parafii mówił żebyśmy nie popuscili lekarzom, tez nie miał o nich najlepszego zdania
Sylwus ja przepraszam ale tez mi jakos ucieklo - wszystkiego co najlepsze kochana
)
Karolku (***)
Synku mój najdroższy (***)
Sylwus ja przepraszam ale tez mi jakos ucieklo - wszystkiego co najlepsze kochana
Karolku (***)
Synku mój najdroższy (***)
reklama
M
Mama Aniołeczka Natalki
Gość
Witajcie
marka1307 Boże co za tragedia,maleństwo się dopiero wycierpi.Modlę się aby się wszystko dobrze skończyło
EWASK Własnie u Nas kochana było to samo,ksiądz mówił że się odprawia mszy za takie aniołki,bo one są bez grzechu,niewinne fasoli za które nie ma mszy i dlatego kochana ksiądz w naszej intencji odprawił mszę,tylko i wyłącznie w intencji rodziców.I jeśli teraz byśmy chcieli zamówić mszę to tylko za nas kochana.tak widać jest wszędzie w ztymi naszymi mszami.I tak jak napisała bibiana nasze aniołki są bez grzechu i to my do nich musimy się modlić.
ZA ZYCZONKA DZIĘKUJE,CHOĆ I TAK JAK MÓWIŁAM NIE ŚWIĘTOWAŁAM W TYM ROKU IMIENIN.
A czy macie już kochane jakieś pomysły dla wsoich malenstw na Święta Bożego Narodzenia?jakieś ciekawe znicze?wiązanki?
marka1307 Boże co za tragedia,maleństwo się dopiero wycierpi.Modlę się aby się wszystko dobrze skończyło
EWASK Własnie u Nas kochana było to samo,ksiądz mówił że się odprawia mszy za takie aniołki,bo one są bez grzechu,niewinne fasoli za które nie ma mszy i dlatego kochana ksiądz w naszej intencji odprawił mszę,tylko i wyłącznie w intencji rodziców.I jeśli teraz byśmy chcieli zamówić mszę to tylko za nas kochana.tak widać jest wszędzie w ztymi naszymi mszami.I tak jak napisała bibiana nasze aniołki są bez grzechu i to my do nich musimy się modlić.
ZA ZYCZONKA DZIĘKUJE,CHOĆ I TAK JAK MÓWIŁAM NIE ŚWIĘTOWAŁAM W TYM ROKU IMIENIN.
A czy macie już kochane jakieś pomysły dla wsoich malenstw na Święta Bożego Narodzenia?jakieś ciekawe znicze?wiązanki?
Podziel się: