reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Ten aniołek jest naprawdę śliczny. Na zdjęciach tego nie widać. Olgunia miała takiego aniołka w tamtym roku ale niestety nie tylko nam się podobał ... Ale i tak zamierzam kupić jeszcze jednego. Cena na allegro jest naprawdę wysoka. Ja go kupiłam za ok 5 zł! Mamy też choinkę tego rodzaju tyle tylko że nie jest w kuli ale włożę ją do latarynki i postawię na pomniczku (aniołek tez był w latarynce). Ale to bliżej świąt.

reklama
Witam was .:)

Moj Karolek ma takiego aniołka szklanego swiecacego tylko nie w kuli .. nie dalismy go na cmentarz tylko stoi w pokoju Karolka obok jego zdjecia :tak:

Sylwia ja tez przegapiłam twoje imienimi .... Wszystkiego naj najlepszego :-D

ehh u nas troche spraw sie nałozyło na siebie .... troche zamieszania z tym i problemow ... ale damy rade ... w sobote mam wolne wiec mozemy załatwic jedna sprawe a pozniej to juz bedziemy po niedzilei mysleli ...
ostatnio cos nie moge spac ... pozno chodze spac , wczesnie wstaje a w nocy obracam sie z boku na bok i spac nie moge ...wrrr

Miłego dnia kochane :*

Karolku syneczku moj najdrozszy (*)
Aniołeczki (*)

Ja teraz 1 listopada postawilam takiego aniolka Amelce i wytrzymal tylko 2 dni, baterie sie wyczerpaly a jak wlozylam nowe to i tak nie swiecil pewnie dlatego ze stal na dworzu, takiego samego mam w domu stoi razem z innymi aniolkami obok zdjecia tak jak u Monilki.

Anioleczki (***)
Coreczko, kocham Cie (***)
Fasolki,zdrowka ****

dziewczyny jak to jest np z mszami za nasze dzieci byłam ostatnio u księdza i chciałam msze zamówić w dniu kiedy sie urodził i kiedy zmarł a ksiądz powiedział mi iz jest aniołem i za takie dzieci nie odprawia sie mszy św.

Karolku (*)

Ewuniu, bo nasze dzieci mają czyste dusze, nie są grzesznikami i to my musimy się do nich modlić, a nie za nich....one są w Niebie, obok Pana Boga....

U nas ksiądz nie robił żadnego problemu z msza - jakiś czas po pogrzebie była dla Kubulka msza " za radość życia wiecznego " , a pózniej zamawialismy msze " na pól roku po śmierci" . Każda była w innej parafii, pierwsza w mojej starej parafii druga juz tu gdzie teraz mieszkamy i żaden ksiądz nie robił problemu.wrecz w mojej starej parafii mówił żebyśmy nie popuscili lekarzom, tez nie miał o nich najlepszego zdania

Sylwus ja przepraszam ale tez mi jakos ucieklo - wszystkiego co najlepsze kochana;))

Karolku (***)
Synku mój najdroższy (***)

reklama
Witajcie

marka1307
Boże co za tragedia,maleństwo się dopiero wycierpi.Modlę się aby się wszystko dobrze skończyło

EWASK Własnie u Nas kochana było to samo,ksiądz mówił że się odprawia mszy za takie aniołki,bo one są bez grzechu,niewinne fasoli za które nie ma mszy i dlatego kochana ksiądz w naszej intencji odprawił mszę,tylko i wyłącznie w intencji rodziców.I jeśli teraz byśmy chcieli zamówić mszę to tylko za nas kochana.tak widać jest wszędzie w ztymi naszymi mszami.I tak jak napisała bibiana nasze aniołki są bez grzechu i to my do nich musimy się modlić.

ZA ZYCZONKA DZIĘKUJE,CHOĆ I TAK JAK MÓWIŁAM NIE ŚWIĘTOWAŁAM W TYM ROKU IMIENIN.
A czy macie już kochane jakieś pomysły dla wsoich malenstw na Święta Bożego Narodzenia?jakieś ciekawe znicze?wiązanki?

Do góry