reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Witajcie niedzielnie, przynajmniej u mnie jest pieknie i słonecznie :happy2:
Forgusiu, przykre to jest, że dzieciaczki muszą odejść, u nas na szczęście ok kilku miesięcy nie doszedł nowy grobik.
Bartkowa, dasz radę, a ja trzymam kciuki &&&&&&&&, u nas będzie ciężko 22,11 :-(
Chryzantemy padły u Szymonka, a myślałam, że chociaż do Mikołaja postoją:baffled: więc wyjęłam z bagażnika stroik i wpiełam tam kilka różyczek i jest jak nowy :-) postoi do mikołaja, a potem to już kupię świąteczny.

Dziś mam swój ulubiony obiad :happy2: kapusta zasmażana z grzybami, knedel czeski i polędwiczki w sosie :-)mniam, mniam....... tylko nie wiem jak moja jedynka to wytrzyma. Boli coraz mniej, ale jednak jeszcze ją czuję.

hej dziewczynki ja jeszcze zyje poprzednim miesiacem gdy mijaly 3 miesiaca narodzin Michalka a jutro kolejny 4 miesiac:( 13-sty dzien kazdego miesiaca jest coraz trudniejszy ja kazdemu ciagle mowie juz 3 miesiace a tu raptem juz jutro nie 3 a 4 miesiace kiedy Michalek mogl byc z nami tutaj:( niewiem ale ostatnio za kazdym razem nie moge powstrzymac lez na cmentarzu , ja nawet wczoraj na filmie sie pobeczalam bo umieral ojciec a syn go trzymal za reke do ostatniej chwili ... a wczoraj jak pomyslalam o bozym narodzeniu i skladaniu zyczen to juz mam ochote uciekac bo wiem co beda mowic i wiem jak ja na to zareaguje :(

(*)Amelko malenka dla Ciebie swiatelka Kochana kruszynko :*(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*):* ​(*)

Marka dlatego właśnie z mężem Wigilie spędzamy sami, w tamtym roku gdy zaświeciła pierwsza gwiazda pojechaliśmy do Filipka....a dopiero potem na kolacje....taką sobie tradycje zrobimy.....było puste miejsce przy stole dla Filipka....było smutno, ale bez całego szumu zyczeń....

Amelko
[*]
[*]
[*] wszystkiego cudownego z okazji Twojego święta. Bartkowa przytulam mocno.

Olguniu
[*]
[*]
[*]
Aniołeczki
[*]
[*]
[*]

Straszna szarówa dzisiaj, dobrze że nie muszę wychodzić z domu.
Miłego dnia! ;-)

Witam ...

BIbi kochana my tez w tamtym roku przed wieczerza wigilijna pojechalismy do Karolka zostawilismy mu w sreberku troszke opłatka (ktorym sie najpierw połamalismy razem z Karolkiem ) .... u mnie u babci zawsze tak robilimy ... wiec ja tez ta tradycje wprowadziła u nas ...

my w tamty roku bylismy an wigilji u tesciow choc tez chciałąm sama robic , ale tesciowa przekonała nas ze razem bedzie nam łatwiej przez ten dzien przejsc ....
w pierwszy dzien swiat pamietam pojechalismy do mojej rodziny , i posiedzielismy tylko godzinie ... nie potrafiłam z nikim rozmawiac cały czas płakałam ... :-( nie wiem ale jakos u mojej babci było mi szczegolnie ciezko ...
ehhh ta pogoda jakos mnie przybija....

Karolku syneczku moj (*)
Amelko (*)
Aniołeczki(*)

reklama
Do góry