reklama
Witajcie niedzielnie, przynajmniej u mnie jest pieknie i słonecznie 
Forgusiu, przykre to jest, że dzieciaczki muszą odejść, u nas na szczęście ok kilku miesięcy nie doszedł nowy grobik.
Bartkowa, dasz radę, a ja trzymam kciuki &&&&&&&&, u nas będzie ciężko 22,11 :-(
Chryzantemy padły u Szymonka, a myślałam, że chociaż do Mikołaja postoją
więc wyjęłam z bagażnika stroik i wpiełam tam kilka różyczek i jest jak nowy :-) postoi do mikołaja, a potem to już kupię świąteczny.
Dziś mam swój ulubiony obiad
kapusta zasmażana z grzybami, knedel czeski i polędwiczki w sosie :-)mniam, mniam....... tylko nie wiem jak moja jedynka to wytrzyma. Boli coraz mniej, ale jednak jeszcze ją czuję.

Forgusiu, przykre to jest, że dzieciaczki muszą odejść, u nas na szczęście ok kilku miesięcy nie doszedł nowy grobik.
Bartkowa, dasz radę, a ja trzymam kciuki &&&&&&&&, u nas będzie ciężko 22,11 :-(
Chryzantemy padły u Szymonka, a myślałam, że chociaż do Mikołaja postoją

Dziś mam swój ulubiony obiad

marka1307
mama aniołka Michałka
hej dziewczynki ja jeszcze zyje poprzednim miesiacem gdy mijaly 3 miesiaca narodzin Michalka a jutro kolejny 4 miesiac
13-sty dzien kazdego miesiaca jest coraz trudniejszy ja kazdemu ciagle mowie juz 3 miesiace a tu raptem juz jutro nie 3 a 4 miesiace kiedy Michalek mogl byc z nami tutaj
niewiem ale ostatnio za kazdym razem nie moge powstrzymac lez na cmentarzu , ja nawet wczoraj na filmie sie pobeczalam bo umieral ojciec a syn go trzymal za reke do ostatniej chwili ... a wczoraj jak pomyslalam o bozym narodzeniu i skladaniu zyczen to juz mam ochote uciekac bo wiem co beda mowic i wiem jak ja na to zareaguje 
(*)Amelko malenka dla Ciebie swiatelka Kochana kruszynko :*(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*):* (*)
(*)Amelko malenka dla Ciebie swiatelka Kochana kruszynko :*(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*):* (*)
Bibiana
Fanka BB :)
Marka dlatego właśnie z mężem Wigilie spędzamy sami, w tamtym roku gdy zaświeciła pierwsza gwiazda pojechaliśmy do Filipka....a dopiero potem na kolacje....taką sobie tradycje zrobimy.....było puste miejsce przy stole dla Filipka....było smutno, ale bez całego szumu zyczeń....
kaja2010
Fanka BB :)
Amelko kolorowe światełka dla Ciebie (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*).
Witam ...
BIbi kochana my tez w tamtym roku przed wieczerza wigilijna pojechalismy do Karolka zostawilismy mu w sreberku troszke opłatka (ktorym sie najpierw połamalismy razem z Karolkiem ) .... u mnie u babci zawsze tak robilimy ... wiec ja tez ta tradycje wprowadziła u nas ...
my w tamty roku bylismy an wigilji u tesciow choc tez chciałąm sama robic , ale tesciowa przekonała nas ze razem bedzie nam łatwiej przez ten dzien przejsc ....
w pierwszy dzien swiat pamietam pojechalismy do mojej rodziny , i posiedzielismy tylko godzinie ... nie potrafiłam z nikim rozmawiac cały czas płakałam ... :-( nie wiem ale jakos u mojej babci było mi szczegolnie ciezko ...
ehhh ta pogoda jakos mnie przybija....
Karolku syneczku moj (*)
Amelko (*)
Aniołeczki(*)
BIbi kochana my tez w tamtym roku przed wieczerza wigilijna pojechalismy do Karolka zostawilismy mu w sreberku troszke opłatka (ktorym sie najpierw połamalismy razem z Karolkiem ) .... u mnie u babci zawsze tak robilimy ... wiec ja tez ta tradycje wprowadziła u nas ...
my w tamty roku bylismy an wigilji u tesciow choc tez chciałąm sama robic , ale tesciowa przekonała nas ze razem bedzie nam łatwiej przez ten dzien przejsc ....
w pierwszy dzien swiat pamietam pojechalismy do mojej rodziny , i posiedzielismy tylko godzinie ... nie potrafiłam z nikim rozmawiac cały czas płakałam ... :-( nie wiem ale jakos u mojej babci było mi szczegolnie ciezko ...
ehhh ta pogoda jakos mnie przybija....
Karolku syneczku moj (*)
Amelko (*)
Aniołeczki(*)
reklama
nati87
tęskniąca mama Piotrusia
Amelko, Skarbie, dla Ciebie szczególne światełeczko na dziś
[*]
[*]
[*]
Szymusiu