reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

gdyby nie to, że straciłam dziecko, nie poznałabym Was.
Taka myśl mnie naszła.
Nie twierdzę, ze to lepiej i że to dobrze, że straciłam fasolkę, ale może tak jest, że wszystko dzieje się z jakiejś przyczyny i naprawdę ma sens...

Mamo Natalki ​jak się czujesz?

reklama
Mamo Natalki, a czy Ty już miałaś ginko-wizytację? Zapewne to już gdzieś 6-7 tydzień :):):) Jak się czujesz kochana? Mdłości już Cie dopadły? :D Tylko proszę mi się nie przemęczać w porządkach i przygotowaniach świątecznych!!!!

Syneczku mój najdroższy... Ty wiesz wszystko... Wszystkiego najlepszego w dniu trzecich urodzinek:*
[*]

Andrzejku- dla Ciebie również światełeczko na kolejną rocznicę
[*]

Buziaki dla każdej z Was:*
Miłego dnia.

Witam

ja dzis i jutro wolne a w niedziele do pracy .. tak wiec te dwa dni bede miałą wypoełnione po brzegi ... mam tyle rzeczy do zrobienia a czasu tak mało ...:-(

Piotrusiu malenki kolorowe baloniki dla Ciebie (*) dbaja o rodzicow i suemichaj sie do nich zwłaszcza dzis :*
baloniki_2.gif

Januszku (*)
Karolku syneczku moj kochany(*)
Aniołeczki (*)
Fasolinki(*)

Piotrusiu (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
To Twoje 3 urodziny!
Już duży Aniołek z Ciebie!!!!
cioteczka tekla - Aniolkowa mama Kaspianka i Dominika przesyła Ci konika na biegunach!
Zobacz załącznik 524957

Kaspianku, Dominiku mama bardzo was kocha, a to światełka dla was skarbeczki - (*)(*)(*)
Aniołkowa bando (*)(*)(*)

reklama
Piotrusiu na Twoje urodzinki milion światełek (*)(*)(*)(*)(*)(*) nie szalejcie za bardzo na tej imprezie, poslij mamusi Anielskie buziaki :tak::tak::tak:

Andrzejku (*)(*)(*)(*)(*) opiekuj sie mamusią, udanej imprezy, pewnie duzo huku w Niebie będzie....

Aniołkowa bando (*) bawcie sie dobrze na urodzinkach u Piotrusia

Ostatnia edycja:
Do góry