reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

ok. może mi sie uda wkleić z TRUDEM zrobione zdjęcie, bo eszcędzie ta lampa błyskowa w telefonie wchodziła tam gdzie nie trzeba.. Przepraszam za jakość, ale jak pisałam ma wugłebione stópki, po srodku jest cyrkonia malutka, a wilekość to ok. 2 cm x 2 cm.
Aga-jaka ta Twoja Pszczółka jest śliczna.
Malinka- o proszę, proszę ale zmiana nastawienia Twojego..... Gratuluję. Jednak co siła argumentu, to siła argumentu...
Gosiulek- ja zaczynam w listopadzie ale jakoś czarno to widzę... Czuję, ze nam nie pójdzie. Może testy owulacyjne- na początek. Bo jakoś czuję, ze z ta owulacją coś nie tak u mnie.
Monila- gratulacje z okazji rocznicy.
20111024027.jpg20111024045.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny

U nas dalej chorobowo...
Poza tym w sobote minęło 7 miesięcy jak nie z nami naszego synka
mamaszymusia a można gdzieś obejżeć Twoje wiązaneczki?

Malinkaizi a kto napisał tę ksiązkę >Jak usłyszeć swoje anioły< może sobie ja kupię
Aga-cina gratki pszczółeczki i też Ci zazdroszczę...

Fajne te serduszko też może sobie zamówię ale na razie fundusze mi na to nie pozwalają

moolsza-to moja 4 wiązaneczka w życiu. Nie robię tego zawodowo. Jeśli jesteś z okolic W-wy, to możemy coś wymyslić.
Dołączam kolorowy baloniczek dla Twojego Synia...

mamaszymusia2 te testy owulacyjen są guzik warte. Kupiłam je żeby się zoorientować jak u mnie z owulacją i mimo, że owu miałam potwierdzoną badaniem to testy niczego nie wykazały. Kolejnym razem miałam wszystkie objawy a test też nic nie wykazał. Lekarz też powiedział, że to niestety taki pic na wode.
aga_cina myśl pozytywnie, to bardzo ważne. Wiem, że w naszym przypadku to nie jest łatwe ale próbuj. Dzidziunia piekna. Byle do kwietnie :tak:
Monila wszystkiego najlepszego dla Was!
gosiulek73 ja chyba przy antybiotyku bym sobie odpuściła. Zbyt duże ryzyko :no:
Malinka a o jakich wspomagaczach piszesz?

Pomniczek Olguni już prawie gotowy. Pozostały jeszcze napisy. Najpóźniej w sobotę będą montować. Strasznie jest mi z tym źle...
Już chyba dziś nie będe się odzywać bo za bardzo jestem zdenerwowana jutrem :-( Proszę Was trzymajcie kciuki jutro. Zabieg o 14.

Witam was aniołkowe mamusie..

Bardzo dziekujemy za zyczonka..:-) ehh to juz 3 lata jak to zleciało...

ja miałam miec jutro i czwartek wolne ale niestety mam tylko czwartek wolny..bo niema za abrdzo kto robic... bo wiekszosc na l-4..ale za to kierownik dał mi wolne w poniedziałek..szkoda ze niemozemy dzisiejszego dnia spedzic w domku... ale odbijemy to sobie w niedziele..:-)

serduszko jest sliczne i to bardzo...

aga_cin sliczny maluszek... super ze wszytko jest wporzadku ciesze sie bardzo... tez bym juzn chciałą miec malenstwo w brzuszku...a tu w niedziele bedzie 5 miesiecy od narodzin mojego Syneczka...ehhh

dziewczyny ja wierze w to ze i my zaniedługo zaczniemy miec malenstwa w brzuszkach... zobaczycie jak zaniedługo zaczniecie pisac jedna po drugiej ze jestescie w ciazy.... ja niestety bede na koncu tego sznureczka.. ale wazne zeby wszytsko było dobrze

ja własnie wrociłam z cmentarza ... ehh ciezko mi odchodzic od grobka małego :-( ja wiem ze on jest cały czas zemna... ale jakos lepiej mi jak przyjde do niego pocałuje jego tabliczke i pogadam sobie z nim....

wrr co za pogoda... jak byłam na cmentarzu to swieciło słonko a teraz pochmurno sie zrobiło tak jakby zaraz miał spasc snieg...w taka pogode najchetniej spałabym cały dzien i nigdzie nie wychodziła....

Ostatnia edycja:
reklama
dasia82 np LUTEINA- luteina to hormon, który reguluje cykle miesiączkowe i wspomaga owulacje. Czesto lekarze przepisują go kobietą które maja trudności z zajściem w ciąże. Lub np BROMERGON przy zaburzeniach cyklu miesiączkowego i niepłodności kobiet,
aleksandradziecko przede wszystkim witam na naszym forum i zapalam światełko dla twojego Aniołeczka
[*] serduszko jest srebrne i w zależnośi czy dla chłopca czy dla dziewczynki z niebieską lub różową cyrkonią.
Monila mi też jest zawsze ciężko odejść od grobu córeczki:((
moolsza autorem jest Dr Doreen Virtue.

Do góry