• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowa mama u lekarza

reklama
Monia naszej dorex zakladali pewnie glownie dlatego ze jej od srodka sie zaczela rozwierac i tworzyc lejek a to nie dobrze bo grozi przedwczesnym porodem a szew jest po to zeby sie nie rozwierala dalej, nie denerwuj sie tym nie przemeczaj odpoczywaj sobie nic na sile mnie tez martwi szyjka bo to tak po cichu przebiega i dlatego częściej chodze do gina i jak juz jestem chce zeby sptawdzal i mierzyl szyjke plus lozysko. Nic nie zaszkodzi jesli czesciej bedziesz chodzic do lekarza jesli cie to uspokoi mnie uspokaja

dorex super wieści!! no to teraz byle do stycznia! :tak:

ja już też mam na punkcie szyjki jakąś schize :-D za tydzień wizyta u gin mam się przypomnieć żeby mi ją zmierzyła, od ponad miesiąca ma 29mm ale tak jak monia pisze to i u mnie twarda i zbita więc nie ma co panikować. Ale wiecie jak to z kobietami w ciąży jest :sorry:

Dziewczyny czy was czasem nie pobolewają jajniki?
bo kurcze kiedyś mnie bolał tak grubo prawy , wczoraj jak wstałam szybko z łózka to też zabolał na 2 min i przeszło i dziś jak byliśmy na zakupach z m to nawet nie ze bolał ale był odczuwalny a wizyta dopiero 3. 11 i się boje ze coś się dzieje ,

monikamarcina Vanilijka dobrze prawi jak szyjka twarda i zamknięta to jest ok... u mnie co prawda też twarda była tylko ten lejek "zepsuł" wszystko i stąd ten szew.
Ale prawdą jest to że lepiej kontrolować i działać a wszystko będzie ok... ja tam zamierzam myśleć pozytywnie baaa ja zamierzam nawet wytrwać min do 15 stycznia:tak::-) nie widzę inaczej;-)

reklama
Uff :) w sumie jak mi gin powiedzial ze jest dobrze, to powinnam sie nie przejmowac. Jednak w tej ciazy czesciej mam twardnienia brzucha, jakies bolesci.. no ale w pierwszej mialam czas zeby sobie poodpoczywac. Teraz gorzej :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry