• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowa mama u lekarza

reklama
Inge nie martw sie Kochana, za niedlugo wrocisz do domku w pelni zdrowiutka :)
Ja w sumie teraz zaluje, ze nie.zglosilam sie na IP jak tak strasznie chorowalam, bo meczylam sie zanim wynalazlam leki, ktore mi pomogly :( Wiec badz dobrej mysli i pisz do Nas! :*

No i Laski najprawdopodobniej mam cholestaze... proby watrobowe i Alp podwyższone, zrobilan badanie kwasow żółciowych by jak to lekarz stwierdził sprawdzić rokowania dzidziusia... wyniki dopiero w czwartek. Jestem zalamana i chce mi się wyć. Nie ukrywal, ze najgorsza konsekwencja tej choroby może być zgon wewnatrznaciczny dziecka...

Na razie dostałam Ursofalk, jak potem sie leczy to nie wiadomo, bedziemy z lekarzem ustalac kiedy będę miala wyniki. Chciałabym, żeby mala była juz bezpieczna w moich ramionach :( zamartwie się

Poza tym Mala leży wygodnie w pozycji miednicowej i tu informacja dla Eluni, lekarz kazal nie martwić się ułożeniem bo dzidzius sie dużo jeszcze kręci

Ostatnia edycja:
reklama
Made kochana nie martw się igusia moja zdrowa a w pierwszej ciazy mialam tę cholestaze i bralam essentiale to podobne do tego ursofalku... i pomogło bedzie dobrze jak cos by niepokoilo lekarza to zrobią cesarke teraz nasze maluchy sa juz tak rozwiniete ze dadza rade na zewnątrz.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry