Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

To szybko faktycznie, dobrze że przeplywy prawidloweJa już po, przepływy ok, szyjka przez tydzień skróciła się prawie o cm:O rozwarcie 1cm-1,5cm..
Vani dobrze ze jestes w szpitalu pod opieka lekarzy. To pewnie ciebie wczesniej ciachna niz mnieja przewiduje ze pewno najpozniej na wtorek ustala ci cc
![]()
Ja dzisiaj tak lezac i obserwujac jak moj maly szkrab bryka w brzuchu pomyslalam sobie ze z jednej strony szkoda ze tak szybko a z drugiej chcialabym.miec go juz przy sobie.
a ja właśnie wróciłam z ip, źle się czułam cały dzień, jestem mega spuchnięta, i nie prawdą jest fakt, że rano opuchlizna jest mniejsza, stawy mi wysiadły i jeszcze ciśnienie miałam 142/92, ale zrobili mi badania i z Alą jest ok, ciśnienie dużo niższe, a obrzęki taki mój urok, już oczu mi prawie nie widać, poryczałam sobie i tyle.....każdy mówi jeszcze trochę...mam ochotę przyfasolić....teraz tylko mam robić często ktg i czekać, spokojnej nocy
Dziewczyny juz po badaniu zostaje w szpitalu i w przyszlym tygodniu tylko jeszcze data nie ustalona dokladna ale mam miec cięcie![]()