• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lutowa mama u lekarza

reklama
Vani gratulacje to jako pierwsza się rozpakujesz :) Fajna data dzień babci i ja też mam imieniny i teściowa mówi ze super by było jak bym urodziła 21 stycznia bo będzie potem potrójna okazja do świętowania :) no ale mi się nie spieszy do porodu do lutego mam zamiar pochodzić w dwupaku a jak będzie to czas pokaże. :):-)

Oleńka u mnie jest tak ze w trakcie porodu jak się chce zzo to się mówi.i robią.badania krwi. Wcześniej nie bo to się.niby zmienia.
Ale.i tak u anestezjologa byłam.żeby wykluczyć inne przeciwwskazania.

reklama
Aisha zabij mnie a nie pamietam. Zaczelam rodzic na patologii ciazy, potem zbadal mnie lekarz kazal isc na porodowke, tam powiedzialam ze chce znieczulenie, dali mi wenflon i niedlugo potem przyszedl lekarz i podal. Nie pamietam zeby czekali na wymiki czy cos,,,

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry