Neoju
Fanka BB :)
@Koliberka ale ładnie już wyglądasz.
U mnie jeszcze nic, dziś stanęłam na wadze i trochę schudłam. Codziennie rano oglądam się w lustrze i czekam. 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana TO Ewidentne Wzdęcia. na zdjęciu ten odstajacy brzuch jest trochę za wysoko...Hej dziewczyny tak przed spaniem pozale wam sie moim odstajacym brzuchem. Kurcze zacznie mi sie 10 tydz a tu tak mi wywalilo ze juz coraz ciezej ukryc chodze w luznych bluzkach i sukienkach zeby schowac. Tak do zdjecia ubralam ta bluzke i sie przerazilam. Wolalabym zeby jeszcze zostal jakis czas plaski Zobacz załącznik 992408
Ja Wczoraj ZARLAM Kluski z jagodami, prawie jak pierogiDzień dobrypowodzenia na dzisiejszych wizytach. Ja mam jutro i już nie mogę się doczekać
![]()
Obudziłam się dzis O 4.30 i normalnie tak mnie naszła ochota na pierogi z jagodami.. O 4.30! Już nie mogę doczekać się południa jak zacznę robić i jeść [emoji23][emoji23][emoji23]
@Jotka_Szczotka dam znać, dam. Chodzę już jak na szpilkach. Śniło mi się dzisiaj, że usg nie chciało współpracować [emoji23] i wyobraźcie sobie, że trzeba było wykupić jakoś pakiet z tej takiej strony chomikuj, bo w przychodni skończył im się darmowy okres [emoji16] chyba z nerwów takie rzeczy mi się śnią [emoji23]
Zbieram się do wyjścia powoli [emoji173]️
Powodzenia na dzisiejszych wizytach [emoji7]
1.07.2019
7.30 @godzbal
15.15 @paulina.blachut
17.20 @Anabela82
Czekamy na wieści i zdjęcia usg [emoji16]