Haha nie wpadłam na to żeby wstać i robić a szkoda bo już by były zjedzone [emoji23] ale już stolnica na stole i czekam aż córka pójdzie spać to się za nie wezmę [emoji23]i nie wstałaś i nie robiłaś?
ja o 1 w nocy wysłałam męża po dżem
...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Haha nie wpadłam na to żeby wstać i robić a szkoda bo już by były zjedzone [emoji23] ale już stolnica na stole i czekam aż córka pójdzie spać to się za nie wezmę [emoji23]i nie wstałaś i nie robiłaś?
ja o 1 w nocy wysłałam męża po dżem
...
Hej! Ja już po wizycie [emoji16] jest dzieć! Jeden [emoji16] chociaż liczyłam jednak na tę dwójkę![]()
Ciąża prawie zgodna z suwaczkiem, ma 6tygodni i 4dni, termin na 20.02.2020 [emoji85]
Boże, dziewczyny, widziałam bijące serduszko i lekarz puścił mi też ten wykres jak bije serce, coś pięknego. Młode schowane na tylnej ściance
Przedstawiam Wam mojego dziecia.
Zobacz załącznik 992467
Zobacz załącznik 992468
Gratulacje! Ja jeszcze przed wizytą ale wg kalendarza mam termin na 29/02Hej! Ja już po wizycie [emoji16] jest dzieć! Jeden [emoji16] chociaż liczyłam jednak na tę dwójkę
Ciąża prawie zgodna z suwaczkiem, ma 6tygodni i 4dni, termin na 20.02.2020 [emoji85]
Boże, dziewczyny, widziałam bijące serduszko i lekarz puścił mi też ten wykres jak bije serce, coś pięknego. Młode schowane na tylnej ściance
Zobacz załącznik 992467
Zobacz załącznik 992468
GratulujeHej! Ja już po wizycie [emoji16] jest dzieć! Jeden [emoji16] chociaż liczyłam jednak na tę dwójkę![]()
Zobacz załącznik 992467
Zobacz załącznik 992468
Ty, mój mąż byl że mną na pierwszym usg a mimo to gamon twierdzi, że jeszcze nic straconego, bo to usg było takie szybkie i beznadziejne że się drugi mógł schować za pierwszym. Tłumacze. Mu, że to raczej j mało prawdopodobne. A on:ale jak Ci zaczęła robić to usg, to było puste jajko, a potem się dopiero pojawiło jak pogmerała, to może jej drugie umknęło... Ja pytam, ale to chcesz, żeby było dwoje? A on do mnie. No lepiej, żeby nie.... To ja już nie rozumiem czubka@Megan22 idę 8.07, bo będę już miała wyniki krwi i moczu i pewnie mi założy kartę ciąży
@Jotka_Szczotka ja do niego, jak już znalazł dziecia, czy na pewno jedno jest [emoji16] jak potwierdził, to taka zawiedziona, no szkoda, szkoda.
@Søde85 oj tak, a najbardziej mnie rozczuliła ta pulsująca kropeczka [emoji16][emoji85]
@paulina.blachut na pewno! Trzymam kciuki [emoji173]️
@Mamasita2019 koniecznie daj znać jak po wizycie [emoji5]
na co drążyć