coco07
Fanka BB :)
Ja idę do Sodowskiego w kato@coco07 a Ty gdzie idziesz na te prenatalne?![]()
@Różamama Kochana, trzymam kciuki żebyś za niedługo pochwaliła się tu nam ładnym ciążowym brzuszkiem
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja idę do Sodowskiego w kato@coco07 a Ty gdzie idziesz na te prenatalne?![]()
Na pewno bedzie wszystko okJa idę do Sodowskiego w katoMam nadzieje, ze jutro okaże się ze nasze dzidziusie są zdrowe☺ A na która masz ? Ja na 15.10...ale czy wejdę o czasie, to się okaże
@Różamama Kochana, trzymam kciuki żebyś za niedługo pochwaliła się tu nam ładnym ciążowym brzuszkiem ❤ Trzymaj się ciepło ❤
Cześć! cieszymy się z kolejnej lutowej mamyCześć dziewczyny chciałabym jeszcze do was dołączyćtermin wg OM mam na 26 lutego a wg USG 22 luty . To moja 3 ciąża mam synka 10 lat i córcię 4 latka .
Usg miałam w zeszłym tygodniu serduszko już było widać![]()
Ale dobrze, że. Mimo tego wszystkiego jesteś :*Jestem choć jakoś brak mi chęci nastroju, jakaś jestem do dupy ostatnio mam nadzieję że to minie bo już mam dość. Naprzemiennie śpię i żygam hihi.
Ja też do Sodowskiego idę, ale dopiero w następny czwartek, do jakiego lekarza chodzisz?Ja idę do Sodowskiego w katoMam nadzieje, ze jutro okaże się ze nasze dzidziusie są zdrowe[emoji3526] A na która masz ? Ja na 15.10...ale czy wejdę o czasie, to się okaże
![]()
@Różamama Kochana, trzymam kciuki żebyś za niedługo pochwaliła się tu nam ładnym ciążowym brzuszkiem [emoji3590] Trzymaj się ciepło [emoji3590]