Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej, ja tez znalazłam mnóstwo fajnych rzeczy na Ali dla dzidziusia ale ktos mnie nastraszył ze z Chin to chemikalia i sztuczności i 30 razy by trzeba wyprać żeby się tego pozbyć ... co myślicie ?Ja tez planuje czarny wózek kupić ale wkładki dokupie jasnew ogóle dziś przeglądałam aliexpress i mam kilka perełek które zamówię
jak chcecie łapcie linki może ktoś skorzysta
1. Mata do przewijania
2. Przybornik do pielęgnacji
3. Organizer do wózka
4. Meega pakowny, idealny plecak ostatnio szał jest na niego
5. Urocze zajce
6. Elektryczna niania z kamera
7. Śliniaczki tez jest szał na nie
8. Pojemniki na mleko modyfikowane. Planuje karmić piersia ale w razie co lepiej mieć niż nie mieć ( może być tez na kaszki)
9. Lusterko do samochodu
10. Bambusowe pieluszki tetry zwał jak zwał
11. Śliniaczki nr 2 te nadadzą się przy jedzeniu. Sa na zatrzask. Z pierwszym synem miałam na rzepy i to była tragedia.
12. Urocze opaski dla dziewuszek. Mam nadzieje ze będę miała okazje je zamówić
13. Duże pieluszki bambusowe. Mogą posłużyć jako ręcznik, przykrycie itp
14. Termos na nocne karmienia. Jak już wspomniałam planuje karmić piersia ale termos itak się przyda by trzymały ciepła wodę. Planuje maluchów myć woda i gazikami zamiast mokrymi chusteczkami.
15. Szumiś w wersji elektronicznej
Myśle ze zależy z jakiego źródła. Te linki co dodałam maja dużo dobrych Feedback’ów ale itak czy tak miałam w planie prac ale nie 10xHej, ja tez znalazłam mnóstwo fajnych rzeczy na Ali dla dzidziusia ale ktos mnie nastraszył ze z Chin to chemikalia i sztuczności i 30 razy by trzeba wyprać żeby się tego pozbyć ... co myślicie ?
Hej, ja tez znalazłam mnóstwo fajnych rzeczy na Ali dla dzidziusia ale ktos mnie nastraszył ze z Chin to chemikalia i sztuczności i 30 razy by trzeba wyprać żeby się tego pozbyć ... co myślicie ?
Moja znajoma tez ma taki miniaturowy wózek ale z firmy „babyzen yoyo” i bardzo dobie chwaliDzien dobrychociaz niewiem czy taki dobry, moja famila jeszcze spi, a ja do pracy smigam
wczoraj mialam taki zapierdziel ze jeszcze mnie plecy bola i brzuch troche ciagnie, niewiem jak wytrwam te 8h, moze sie zwolnie szybciej.
Ja tez planuje czarny wozek albo grafitowyprzy 1 corce mialam granatowy, przy 2 czerwony i pozniej bezowa spacerowke. Teraz patrze tylko na czarne
a wogole patrzcie co znalazlam, chyba sobie pozniej sprawie taka spacerowke, idealna do samolotu Link do: LA POUSSETTE DU VOYAGEUR ULTRA-LÉGÈRE
@Julika.s udanego urlopu zycze![]()
Moja znajoma tez ma taki miniaturowy wózek ale z firmy „babyzen yoyo” i bardzo dobie chwali [emoji14] używa na codzień. Jechałam nim i miałam wrażenie ze to wózek dla lalek.do samolotu idealny bo jak się złoży to miesci się di bagażu podręcznego
Taki brzuszek piękny już masz? :O ale super! Ja cały czas czekam na brzusio właśnie, ale na razie jakoś nic specjalnegoAle mi w ciągu tygodnia wybiło brzuch... Dziś 12t0d, pierwsza ciąża a ja już z takim bebzonem [emoji54] co to będzie później?Zobacz załącznik 1000447
Taki brzuszek piękny już masz? :O ale super! Ja cały czas czekam na brzusio właśnie, ale na razie jakoś nic specjalnegoale bym już chciała taki! A zaczęłam właśnie 13 tydzień.