V
Vel
Gość
Ja się zastanawiałam nad imieniem dla dziewczynki Hania lub Gaja, a dla chłopca miał być Rafał lub Damian. Ale znając niezdecydowanie męża to się jeszcze może pozmieniać.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
DziękujęPowodzenia na dzisiejszych wizytach :*
23.07.2019
16.00 @Agnessa91 (badania prenatalne 1)
18.00 @Ostensible (badanie prenetalne 1)
@Dziubuś85 (wizyta)
Wczoraj zaczęło mnie boleć wraz z biodrami, tak sobie myślałam że może to od chodzenia ale nie spacerujemy tutaj za dużo@Jotka_Szczotka aaa to luzik, to powinnaś już wiedzieć o ile fasolka będzie współpracowaćbędziemy trzymac kciuki
@godzbal oby cie ten nastrój i myśli szybko opuściły [emoji8] tak jak piszesz najlepiej się czymś zająć zeby nie myśleć
Jeeej wy już o imionach [emoji86] ja to narazie kompletnie nie wiem jakie mi się podobająmąż juz rozmyślał ze dla chłopaka Bartuś a dla dziewczynki Ola, Maja albo Iga
ale ja narazie to chce się dowiedzieć kto tam siedzi, pozniej będę myśleć
Ja weszlam na tą grupę z fejsie i o ile z tych zdjęć z prenatalnych w miare ogarniam płeć to te z 6-7 tygodnia jakas czarna magia haha
@Julika.s ja mialam taki ból w pachwinach ale dopiero późniejale co ciąża to inaczej
oby pogoda u was się poprawiła bo na Śląsku zapowiadają upały [emoji86] dzisiaj mi mega odpowiada to zachmurzone niebo
![]()
AbsolutnieMoze juz sie pokazepowodzenia na badaniu
Tylko czemu tak brzydko na dzidzie?
![]()
Dzięki ja już po i wszystko ok, ale ja tydzień temu byłam na prenatalnych więc już najgorszy stres za mnąPowodzenia na dzisiejszych wizytach :*
23.07.2019
16.00 @Agnessa91 (badania prenatalne 1)
18.00 @Ostensible (badanie prenetalne 1)
@Dziubuś85 (wizyta)