zaczarowanaKicia
Fanka BB :)
Ja myślałam że okres przyjdzie a tu nic a brzusio bolał no i mam cycki spuchniete
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nooo też mam wrażenie jakby cycki mi trochę podpuchly. Nie bolą jakoś wybitnie... Ale takie trochę inne się wydają... No nie wiem zobaczymyJa myślałam że okres przyjdzie a tu nic a brzusio bolał no i mam cycki spuchniete
Trzymam kciuki kochana! :*Wg Om na 5 lutego.ale ja jeszcze poczekam z tym cieszę iem się do piątku conajmniej
będziecie ciemniejsza kreska to uwierze... Narazie czekam czy mnie jeszcze coś nie zaskoczy
chociaż wczoraj cały dzień miałam nudności. W nocy z soboty na niedzielę obudziło mnie kręcenie w glowie (a biorę bromergon na stałe).. Tak źle się czułam nie wiedziałam czy będę mdlala czy wymiotowala... Na piłam się... Przewietrzylam i że strasznym drszczami poszłam spać... Myślałam że zatrulam się... Bo takie to dziwne było... Ale może to hormony?? Wczoraj na noc nie wzięłam bromka i przespałam cała noc... A jak jadłam śniadanie dziś to każdy kęs rósł mi w buzi... Nie wiem... Może sobie poprostu wkrecam... To przez prawie 2lata starań 4ta taka kreska... Pierwsza że wspomagaczmi.. Może coś.... Ciągną mnie jajniki tak jak na owu...
Kurde no nie mogę Cię skojarzyć tak na fest...Niko ma 10 miesięcy [emoji39]
Ale fajna kreseczka.. U mnie slavsz chyba... Ale z synkiem wyszła mi tak słaba jak dziś dopiero tydzień po terminie @x] więc się trochę pocieszam xdTrzymam kciuki kochana! :*
U mnie do dziś objawy to tylko ciężka macica i kłucia w niejno i ból piersi
Dziś byłam na badaniu krwiwyniki jutro
A to mój test