reklama

Lutowe 2020

reklama
U nas też ostatnio straszny maruda, nie wiem czy czasem nie jest to już na ząbki. Tak się strasznie ślini i wkłada piąstki do buzi🙉 U nas dopiero w środę 17 tydzień ale kto wie, może to już to.
@Darapuszkin będzie dobrze, przyzwyczai się a nawet to dobre, że zmieniła w końcu otoczenie, może uda się pepowinkę trochę poluźnić😉

Ooo tak, marudzenie na najwyższym poziomie to i u Neli jest. Do buzi pcha dosłownie co do ręki wpadnie, ostatnio nawet szczebelki w łóżeczku sobie ulubila 😁 w nocy się częściej budzi, co dwie godziny gdzieś i nie zawsze chce jeść. W łóżeczku kręci się jak wskazówki zegara i zazwyczaj po moim poprawienie, chwilą moment i leży w poprzek 🙄

Moja Roma wszystko to samo. Ostatnie dwa dni spedza cale na mnie. Tylko je i spi na mnie, zabawy doslownie chwile i znowu do przytulania. W nocy sie kreci i wierci, wiecznie marudzi... nie bardzo ktos inny jest w stanie pomoc :( kiedy to minie?

Ja nie nadążam za dzieciakiem. Poprzednia noc pobudka co godzinę, dwie, ale nie na jedzenie tylko a to smoczek, a to powiercić się, a to coś pokwękać, a potem o 3 usnąć przez godzinę nie mógł i pobudka już ostateczna o 6.30.
A dzisiaj? Przespał 12h ! tzn obudził się o 3 na karmienie ale szybko zasnął. Normalnie nie ogarniam ;) codzień coś innego.

U nas tez na grubo ostatnio. No chyba zęby bo co innego? Ale podejrzane ze u naszych wszystkich dzieciaczkow w tym damym czasie. Mały jest chyba wrażliwszy na ból niż starsza córka. Wiadomo, faceci tak mają 😃

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry