reklama

Lutowe 2020

reklama
@Darapuszkin jak ona tak bez niczego wstała to szok, bo nie widzę żeby się po czymś wspięła,brawo 💪
@Cookie_ dzięki za inspiracje na obiad, a torty to nie jedna cukiernia mogłaby się uczyć, super! Już rozumiem Twój nick 🤗
Robi to tak ze opiera sie na podlodze na dloniach i stopach po czym odpycha sie od podlogi rekoma i lapoe balans na samych nogach. Ja osobiscie jestem w wielkim szoku....

Ja podaję świderki, najlepiej się sprawdziły.

Raz ugotowałam brokuł, szpinak i kurczaka i jogurt naturalny na koniec dodalam, zblendowalam i ze swiderkami wcinała.
Pomidorowy sos robię z jednego pomidora, pół cebulki, czosnek i starta marchewka (jest trochę słodki dzięki temu) i też blenduje i cyk z makaronem i jest mniam.
Wczoraj zrobiłam pulpeciki z indyka z marchewką, cebulką, pietruszka i koperkiem i ryżem to wypluwała ☹️.
Ciężko dogodzić 😁

@Darapuszin Roma to na prawdę silna dziewczynka💪
U nas to samo co u @middayjoy, dzisiaj Jasiu zaczął więcej pełzać ale niestety zauważyłam, że robi to jedną stroną. Dopiero przy końcu jak już chcę chwycić daną rzecz to wyciąga drugą rękę. Wygląda na to, że bez fizjo się nie obędzie.

reklama
@Darapuszin Roma to na prawdę silna dziewczynka[emoji123]
U nas to samo co u @middayjoy, dzisiaj Jasiu zaczął więcej pełzać ale niestety zauważyłam, że robi to jedną stroną. Dopiero przy końcu jak już chcę chwycić daną rzecz to wyciąga drugą rękę. Wygląda na to, że bez fizjo się nie obędzie.
U nas tez pelza jedna strona... ciagnie zawsze jedną ręką... mamy w srode fizjo to zapytam o to. Juz ostatnio dala nam cwiczenia na czworaki ale cos nie moze wystartowac z tym

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry