Darapuszkin
Fanka BB :)
Paracetamol poprawia sen ale nie chce nadużywać
staram się co kilka dni jak cos
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez juz wczoraj w nocy sie poddalam i dalam apap ale spektakularnej poprawy nie bylo wlasnie- dlatego obstawiam skokU mnie odkąd od 3 dni daje na noc paracetamol, małą dawkę jest Lepeij. Zasypia o 20 i budzi się ok 22 na chwilę, przytulę ja i śpi dalej. Jedzenie 1-2 i 5-6. Wstaje 7-7.30
Wcześniej pobudki co chwila. W ciągu dnia nie podaje i jest znośnie. Drzemki ma o 10.30/11 i później 15/16.
Nie. Tylko dała maść i przez dwa tygodnie po kąpieli mamy smarować. Jak się nie poprawi to przyjść po świętach mamy. Ogólnie to stwierdziła że to taki początek sklejania i bardziej żeby zapobiec mam tą maść używać. Ovestin się nazywa.Nam tez wlasnie mowila pediatra zeby kupić butki po domu i na dwor bo Roma sie rozkręca i zaczyna biegać ale ogarnę to po świętach juz raczej. Co do warg to u nas dawno nikt nie sprawdzal ale podobno to czesta przypadłość u dziewczynek. Nie zlecała badania moczu?
To dobrze ze wczesnie wykryte i możecie zadziałaćNie. Tylko dała maść i przez dwa tygodnie po kąpieli mamy smarować. Jak się nie poprawi to przyjść po świętach mamy. Ogólnie to stwierdziła że to taki początek sklejania i bardziej żeby zapobiec mam tą maść używać. Ovestin się nazywa.
Moja corka zaczela przesypiac noce jak miala 1 rok i 4 mce (odstawilam ją wtedy od piersi) choc i tak czesto potem byly okresy ze budzila sie na mm w nocy. Zobaczymy jak bedzie tym razemNie mam porównania ale tak, tak dziala pamiec. Bardzo wybiórczo i selektywnie przywołuje wspomnieniami się teraz wydaje ze porod nie bolal wcale a mąż mi przypomina ze błagałam o cesarkę
większość moich koleżanek z dziećmi podobnym wieku ma teraz podobne jaja ze spaniem. Nie znam zadnej której dziecko by przesypiało noc... Romie czasami zdarza się przespać 7h ciągiem ale to tak ze 2 razy w tygodniu. Reszta nocy częste pobudki