Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gratuluje! I witamyCześć witam się nieśmiało. Dziś mój pierwszy test- bardzo blady ale robiony po południu. Natomiast ja juz wiem że jestem w ciąży. Czuje to- senność, czuje jajniki cały czas i mam biały gęsty śluz jak w pierwszej ciąży.
Czy mogę do Was dołączyć?
Zrobiłam kolejny test i wydaje mi się że ta kreska jest za słabachyba nic z tego nie będzie.... Nie wiem, nie wiem... Chyba pójdęZobacz załącznik 978733 poprostu zrobię sobie bete....
[/QUO A jaki to test?? Może kup ten o większej czułości) może na taki zwykły jeszcze jest troszkę wcześnie. Mimo to kreseczka jest, blada ale jest wiec głowa do góry!
ale dla swojego spokoju może wykonaj bete lub powtórz test który ma 10mlU/ml
A jaki to test?? Może kup ten o większej czułościZrobiłam kolejny test i wydaje mi się że ta kreska jest za słabachyba nic z tego nie będzie.... Nie wiem, nie wiem... Chyba pójdęZobacz załącznik 978733 poprostu zrobię sobie bete....
Jotka gratulacjeZrobiłam kolejny test i wydaje mi się że ta kreska jest za słabachyba nic z tego nie będzie.... Nie wiem, nie wiem... Chyba pójdęZobacz załącznik 978733 poprostu zrobię sobie bete....