Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Panikujesz! Masz prawie 100% w 48h, a minimum jest 66%. Może miałaś później zagnieżdżenie i stąd niższa beta.Mam już wynik bety i jakoś mnie nie satysfakcjonuje. Wydaje mi się za mały ten przyrost... Czy panikuje? Zobacz załącznik 979727
Rolą pracodawcy jest zapewnienie Ci takiego stanowiska zastępczego abyś nie była narażona na żadne zagrożenia. A pracodawcy nie jest to na rękę, bo wtedy ma pracownika który wykonuje "jakąś pracę" a płacić musi. Dlatego to częste zjawisko, że to pracodawca wymusza L4 na pracowniku, po 30 dniach przeciez płaci Zus. Więc spokojnie idź na L4 i tak pracodawca na tym nie straciCo do zwolnienia to i tak w mojej pracy kierownicy słysząc o ciąży wyganiają na zwolnienie, bo nie jest to praca biurowa tylko produkcja mocno fizyczna, a oni nie będą brać odpowiedzialności, gdyby którejś coś się stało.
Ważny jest przyrost a ten masz w normieZ synem w 4tyg miałam 279... Dlatego trochę wydaje mi się że mały też przyrost... Nie wiem. Pewnie panikuje, może spodziewałam się czegoś innego poprostualbo ogólnie mam dziś taki dzień
Tak też mam zamiar zrobić bez wyrzutów sumienia.Rolą pracodawcy jest zapewnienie Ci takiego stanowiska zastępczego abyś nie była narażona na żadne zagrożenia. A pracodawcy nie jest to na rękę, bo wtedy ma pracownika który wykonuje "jakąś pracę" a płacić musi. Dlatego to częste zjawisko, że to pracodawca wymusza L4 na pracowniku, po 30 dniach przeciez płaci Zus. Więc spokojnie idź na L4 i tak pracodawca na tym nie straci![]()
Ja sobie ubzduralam, że ma być 2 razy taka po 48h czyli jest ok.Panikujesz! Masz prawie 100% w 48h, a minimum jest 66%. Może miałaś później zagnieżdżenie i stąd niższa beta.
Co ty mówisz. . Ja robiłam bete i prog w środę i wynik bety miałam normalnie w środę a progesteron wczoraj... W internecie normalnie wszystko jest.. Nie ma znaczenia czy na jednym blankiecie. To ma znaczenie tylko w wersji papierowej.Tak też mam zamiar zrobić bez wyrzutów sumienia.
Kurczę, zrobiłam betę razem z progresteronem, a że na jednym blankiecie będą, to mi progresteron blokuje podgląd bety, bo go jeszcze nie ma.