V
Vel
Gość
Kurła dziołchy, jak ja z brzuchem do Grecji we wrześniu polecę? Tego nie przemyślałam.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zobaczysz jeszcze jaki kałdun będę już nosić. Ja bez ciąży noszę taką oponkę, która mi się nie wciągnęła po pierwszej ciąży. Ale obiecuje, nie spasę się tak jak w pierwszej. Bikini musi dobrze leżeć!We wrześniu jeszcze brzucha dużego nie będzie. A to w ciąży latać nie można?
U mnie poziom żelaza wynosi 44 więc nie mam aż tak niskiego jak TyTeż mam niskie żelazo (na poziomie 23 przy normie 50-170). Jaki masz poziom jak mogę zapytać i czym sugerowała "nadrobic"?
Największym źródłem żelaza jest natka pietruszki - zawsze powtarzam to swoim pacjentomU mnie poziom żelaza wynosi 44 więc nie mam aż tak niskiego jak Tyale odrazu lekarka kazała mi przejść na dietę bogatą w żelazo i przepisała mi tabletki PREGNAplus ponieważ w późniejszym etapie ciąży będzie mi brakować tego żelaza
przed kolejną wizytą mam zrobić badanie krwi i zobaczy się czy jest poprawa
ogolnie to mam jeść dużo buraków, szpinak, pestki dyni, suszone morele, wątróbkę itp
![]()
Coop ty, u mnie w pierwszej ciąży w pracy skapneli się dopiero na początku 9miesiaca, że ja chyba w ciąży jestemZobaczysz jeszcze jaki kałdun będę już nosić. Ja bez ciąży noszę taką oponkę, która mi się nie wciągnęła po pierwszej ciąży. Ale obiecuje, nie spasę się tak jak w pierwszej. Bikini musi dobrze leżeć!
Mnie było łatwiej przeskoczyć jak obejść. [emoji23]Coop ty, u mnie w pierwszej ciąży w pracy skapneli się dopiero na początku 9miesiaca, że ja chyba w ciąży jestemhaha... Wyglądał poprostu jak przykryta, nie miałem brzucha wcale.
Hej, najważniejsze, że się wyspałaś.Hej dziewczynyja dziś trochę późno zaczynam z wami rozmawiać
![]()
Dziś o mały włos nie zaspałabym do pracytak dobrze mi się spało
wstałam o 9 rano a do pracy na 10
![]()