Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Widać, że nie widziałaś bardzo jasnej kreskiHej dziewczyny. Dziś mój termin @ a testy robiłam wczoraj i przedwczoraj. Moje pytanie czy uważacie że jest bardzo jasna? Zobacz załącznik 980600Zobacz załącznik 980601
Gratuluję! Ja to się na z kam jeszcze cały miesiąc bo usg mam dopiero 3lipcaHej a ja się muszę pochwalić że wczoraj pierwszy raz zobaczyłam bijące serduszko mojej 3 milimetrowej morderczkiI jestem szczęśliwa
Jedziemy nad polskie morze![]()
Hej a ja się muszę pochwalić że wczoraj pierwszy raz zobaczyłam bijące serduszko mojej 3 milimetrowej morderczkiI jestem szczęśliwa
Hej dziewczyny. Dziś mój termin @ a testy robiłam wczoraj i przedwczoraj. Moje pytanie czy uważacie że jest bardzo jasna? Zobacz załącznik 980600Zobacz załącznik 980601
Zazdro. . Kurde u mnie jest taki skok demograficzny że wszędzie laza babki z brzucha i i zajmują miejsce do ginaTermin wychodzi mi na 7.02. Z objawów póki co mam bezsenność i trochę mdłościna wizytę umowie się tak z 6 tydzień myślę
![]()