Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jakim to cudem ja zrobiłam chyba milion kroków i dzwigalam grubaska nom stop padam na pyskJejkuuu dziewczyny tak się nalazilam że teraz okropnie boli mnie brzuch... Chyba przwgielam![]()
Nie martw się na zapasDziewczyny przed chwilą w sluzie zauważyłam nitki krwi. Bardzo się boję. Sluz jest biali i nitki w nim. Chyba już po wszystkim![]()
Nie martw się może to nic takiego! Co innego jakby to było dużo krwi w dodatku żywa czerwień. Może to po prostu efekt zagnieżdżania się zarodkaDziewczyny przed chwilą w sluzie zauważyłam nitki krwi. Bardzo się boję. Sluz jest biali i nitki w nim. Chyba już po wszystkim![]()
Hej, mialam tak w pierwszej ciąży, test wyszedl 2-3 dni przed terminem a w okolicach spodziewanego terminu @ pojawiły sie takie nitki krwi wlasnie w sluzieDziewczyny przed chwilą w sluzie zauważyłam nitki krwi. Bardzo się boję. Sluz jest biali i nitki w nim. Chyba już po wszystkim![]()
Hej, mialam tak w pierwszej ciąży, test wyszedl 2-3 dni przed terminem a w okolicach spodziewanego terminu @ pojawiły sie takie nitki krwi wlasnie w sluzienie martw sie na zapas
w 8tc w drugim terminie @ również pojawiła sie krew 3 razy ale wtedy jechalam od razu na ip gdzie okazało sie ze wszystko jest ok
A tak ogólnie witam sie skromniewczoraj i przedwczoraj mega bladzioch na testach robionych wieczorem
dzisiaj jeszcze skocze po ten super czuły i zobaczymy
termin wychodziłby na 14.02 [emoji173]️
Mam synka z lipca 2017 o którego sie staraliśmy pare miesięcy jak sie okazalo później, nie mam owulacji co miesiąc.. A tym razem jeden jedyny raz i strzał za pierwszym razem
A tak wgl to moje dziecko smacznie śpi a ja drugi dzień budze sie wczoraj o 5 dzisiaj o 6 i nie potrafię dalej zasnąć[emoji86][emoji86][emoji86]
Buziaki [emoji8]
Lazilismy 5godzin po mieście..... Cały czas.....Jakim to cudem ja zrobiłam chyba milion kroków i dzwigalam grubaska nom stop padam na pyskNie martw się na zapas
Co Ty mówisz@Jotka_Szczotka Ty tylko nogi za próg z mieszkania, a pod blokiem Ci chodnik zwijają.
Witamy cieszymy się że dołączyłas do nasHej, mialam tak w pierwszej ciąży, test wyszedl 2-3 dni przed terminem a w okolicach spodziewanego terminu @ pojawiły sie takie nitki krwi wlasnie w sluzienie martw sie na zapas
w 8tc w drugim terminie @ również pojawiła sie krew 3 razy ale wtedy jechalam od razu na ip gdzie okazało sie ze wszystko jest ok
A tak ogólnie witam sie skromniewczoraj i przedwczoraj mega bladzioch na testach robionych wieczorem
dzisiaj jeszcze skocze po ten super czuły i zobaczymy
termin wychodziłby na 14.02 [emoji173]️
Mam synka z lipca 2017 o którego sie staraliśmy pare miesięcy jak sie okazalo później, nie mam owulacji co miesiąc.. A tym razem jeden jedyny raz i strzał za pierwszym razem
A tak wgl to moje dziecko smacznie śpi a ja drugi dzień budze sie wczoraj o 5 dzisiaj o 6 i nie potrafię dalej zasnąć[emoji86][emoji86][emoji86]
Buziaki [emoji8]