Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
rano i wieczoremIle bierzesz luteiny ?
Mnie teraz nie było dwa dni w domu dziś był pogrzeb dziadka mojego męzą którego bardzo lubiłam płakałam jak bóbr na pogrzebieHej mamusie.
U mnie trochę latania załatwiania, zmarła nam babcia staruszka (93 lata) , wszystko na mojej głowie. Od tego chodzenia pobolewa trochę podbrzusze, więc staram się teraz leżeć.
Z objawów senność to utrapienie, jestem do niczego. I ból piersi.
Ja wyniki pójdę robić chyba w poniedziałek żeby na piątkową wizytę już mieć.
Wzruszyłam się jak czytałam wasze historie z mówienia o ciąży mężowi, nawet ta wersja przy patelni mnie wzruszyła.
Jak dla mnie za dużo tych wątków.Dziewczyny może informacje o wieściach z wizyt w osobnym temacie będziemy umieszczać co wy na to ? tu takie ogólne pogadanki mamy a założyłabym temat wieści z wizyt i kto by chciał informować jak tam wizyta dodać zdjecia z usg to tam?
Popieram. Zrobi sie taki smietnik. Do kazdego tematu nowy watek.Jak dla mnie za dużo tych wątków.
Ja niestety nie mam czasu na śledzenie miliona wątków. Wole zostać przy jednymDziewczyny może informacje o wieściach z wizyt w osobnym temacie będziemy umieszczać co wy na to ? tu takie ogólne pogadanki mamy a założyłabym temat wieści z wizyt i kto by chciał informować jak tam wizyta dodać zdjecia z usg to tam?
Popieram. Zrobi sie taki smietnik. Do kazdego tematu nowy watek.