Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Niestety tak to jest, ze mimo checi nie zawsze sie da, dlatego tez nie mozna na sile, a tyle na ile zdrowie pozwoliJa z jednej strony też chciałabym pracować długo, bo co ja będę robić całymi dniami, a pracę mam taką, że właściwie cały dzień za biurkiem siedzęZ drugiej strony u nas końcówka roku jest strasznie stresująca, a w zeszłym roku jedną dziewczynę w ciąży właściwie wysyłali na zwolnienie we wrześniu, żeby na tą końcówkę roku mieć przeszkolonego pracownika. W sumie też ciężko przewidzieć co będzie się działo przez te 9 miesięcy. Znam dziewczynę, która poszła na zwolnienie na samym początku, bo miała takie mdłości, że nic nie pomagało.
Niestety tak to jest, ze mimo checi nie zawsze sie da, dlatego tez nie mozna na sile, a tyle na ile zdrowie pozwolija pracuje w sklepie odziezowym. 8h caly czas na nogach, czasem trzeba podzwigac i niezle sie nabiegac, no i pouzerac z klientami. Do domu wracam padnieta bola mnie nogi i plecy, ale wole to niz siedzenie w domu
![]()
Ja z jednej strony też chciałabym pracować długo, bo co ja będę robić całymi dniami, a pracę mam taką, że właściwie cały dzień za biurkiem siedzęZ drugiej strony u nas końcówka roku jest strasznie stresująca, a w zeszłym roku jedną dziewczynę w ciąży właściwie wysyłali na zwolnienie we wrześniu, żeby na tą końcówkę roku mieć przeszkolonego pracownika. W sumie też ciężko przewidzieć co będzie się działo przez te 9 miesięcy. Znam dziewczynę, która poszła na zwolnienie na samym początku, bo miała takie mdłości, że nic nie pomagało.
No wlasnie tak to wyglada w naszej pracyJa tam samo, pracuje w odzieży, 8h stojącej pracy, ciagle w ruchu, ciagle dźwiganie itp. Ja chciałam pracować do końca września, ale czuję, że pójdę już od sierpnia na l4, no niestety z mdłościami czuję się jak flak, a klienci niestety oczy mają i co chwilę czy chora nie jestem no ale jeszcze nikogo nie informuje, bo klienci to taka poczta pantoflową![]()
Także lipiec na pewno przepracuję.