paulina.blachut
Fanka BB :)
No dokładnie bardzo leciutko różowyuplaw [emoji16]
Po USG dopochwowym taki leciutkie plamienie to normalka. Nie stresuj się![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Po USG dopochwowym taki leciutkie plamienie to normalka. Nie stresuj się![]()
@Anabela82 jak wizyta?
Dziewczyny, u mnie wszystko super Dzidzia ma ponad 2cm. wg Om i Usg ten sam termin 04.02.2020. Serduszko bije jak szalone a i widziałam rączki
Super, gratuluję! [emoji7][emoji7][emoji7]Dziewczyny, u mnie wszystko super Dzidzia ma ponad 2cm. wg Om i Usg ten sam termin 04.02.2020. Serduszko bije jak szalone a i widziałam rączki
Ja dostałam l4 na tydzień bo niestety lekarz generalny może tylko takie wystawić w dodatku wystawił mi na „grypę”, l4 ciążowe wystawia tylko ginekolog. Wiec chyba spróbuje się dobić do mojego ginekologa trochę wcześniej bo wizytę mam dopiero 25 lipcachociaż tam do niego dostać się to graniczy z cudem.
Co kraj to obyczaj, ja mieszkam we Francji hyh no nic od jutra już spróbuje dzwonić do mojego gina, może mnie przyjmie wyjątkowo. Mój lekarz sam mi polecił ze powinnam już zostać na chorobowym do końca rozwiązania bo ciąża mnoga jest z wysokim ryzykiem. Wszyscy mi to powtarzają co potęguje mój stres jak pomyśle ze nie dostanę tego zwolnienia. Nie chce później płakać jak nie daj boze coś.. przez głupia prace nie chce sobie życia popsuć. Maluszki teraz najważniejsiA mój rodzinny wystawił mi na 3 tygodnie do wizyty bez problemu.