Anabela82
Fanka BB :)
O to faktycznie warto popatrzećLaski jak będziecie w lidlu to popatrzcie w przecenach bo dziś kupiłam ciążowe leginsy za 12.50 I dwie pary dzinsow ciazowych po 6 zl za parę. Myślę że warto [emoji16]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O to faktycznie warto popatrzećLaski jak będziecie w lidlu to popatrzcie w przecenach bo dziś kupiłam ciążowe leginsy za 12.50 I dwie pary dzinsow ciazowych po 6 zl za parę. Myślę że warto [emoji16]
@Velvetka dziękuję. W takim razie zadzwonię do gina i mu powiem co wyszło. Może faktycznie mnie gdzieś skieruje
Super! Ja mam jeszcze z poprzedniej ciąży ciuchy z lidla. Bardzo wygodne są!Laski jak będziecie w lidlu to popatrzcie w przecenach bo dziś kupiłam ciążowe leginsy za 12.50 I dwie pary dzinsow ciazowych po 6 zl za parę. Myślę że warto [emoji16]
Laski jak będziecie w lidlu to popatrzcie w przecenach bo dziś kupiłam ciążowe leginsy za 12.50 I dwie pary dzinsow ciazowych po 6 zl za parę. Myślę że warto [emoji16]
A jak się już w wawrze jest to już rzut beretem do starej miłosnej [emoji39]@Velvetka u nas zawsze ciężko coś dostać. Ja przeważnie jeżdżę do Wawra, tam jest większość rzeczy, których w Falenicy już nie ma np.
[/QUOTE]Chcieli ksero bez danych wrażliwych. Czyli zakryłam nr PESEL czy nr dowodu. Było widoczne zdjęcie i imię i nazwisko, więc nic z tym nie zrobią.@marta.kam
Wiesz ja to bym się nie odważył po takiej akcji wysyłać internetowo ksero swojego dowodu... Hakerzy teraz robią różne zeczy żeby pozyskać dostęp, różne przekierowanie i wogole.. Oby nie tym razem. Wogole pierwszy raz słyszę o wysyłaniu jakiego kolwiek ksero żeby uzyskać nowe hasło...
Kasiu! Sludziuchny bobas!!! Gratuluję!
[/QUOTE]@marta.kam
Wiesz ja to bym się nie odważył po takiej akcji wysyłać internetowo ksero swojego dowodu... Hakerzy teraz robią różne zeczy żeby pozyskać dostęp, różne przekierowanie i wogole.. Oby nie tym razem. Wogole pierwszy raz słyszę o wysyłaniu jakiego kolwiek ksero żeby uzyskać nowe hasło...
Kasiu! Sludziuchny bobas!!! Gratuluję!
No niestety nie.Chyba że jest ginekologiem-endokrynologiem to sam Ci leki przepisze.