• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lutowe 2020

reklama
Dzięki za informacje ;) Ja mam premie przyznawana za każdy dzień obecny w pracy. Jesli mam zwolnienie lub urlop to najprawdopodobniej nie jest mi wtedy naliczana premia. Nawet nie wiem czy to do końca jest zgodne z prawem:confused:

Dzięki [emoji3526] Jutro może podjade ... a ostatnio jak byłam w lidlu kupiłam sobie jedna pare legginsów ;) raz je już założyłam i mega wygodne są... teraz poluje na krótkie spodenki ciążowe.. nie widzialyscie gdzieś w fajnej cenie?:p

U mnie w lidlu są krótkie po 35 zl

No niezle macie dziewczyny przeboje z myciem zębów [emoji23] mi przed chwilą 2 razy zbieralo sie na wymioty jak robilam siku i jak robilam sobie kolacje :D co najlepsze ale to chyba zalicza sie juz do jakiegoś leczenia u specjalisty nie powiem jakiego [emoji23] przy robieniu kolacji wzięło mnie na płacz że mąż nie ogarnął ogórków kiszonych a mialam smaka na najzwyklejszą bułe z pasztetem i ogórem :D koniec końców zjadlam ciemny chleb z pasztetem i jest ok [emoji23]

Brak ogóra jest jak najbardziej dobrym powodem do płaczu, zresztą jak każdy inny u ciężarnej. [emoji23]
No niezle macie dziewczyny przeboje z myciem zębów [emoji23] mi przed chwilą 2 razy zbieralo sie na wymioty jak robilam siku i jak robilam sobie kolacje :D co najlepsze ale to chyba zalicza sie juz do jakiegoś leczenia u specjalisty nie powiem jakiego [emoji23] przy robieniu kolacji wzięło mnie na płacz że mąż nie ogarnął ogórków kiszonych a mialam smaka na najzwyklejszą bułe z pasztetem i ogórem :D koniec końców zjadlam ciemny chleb z pasztetem i jest ok [emoji23]

Opisałaś moja dzisiejszą kolacje serio! Zeżarłam za Ciebie. Bula z pasztet i ogórami... Specjalnie byłam po składniki w sklepie :p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry