coco07
Fanka BB :)
A ile bierzesz tej luteiny? Może za mała masz dawkę?Ja też mam luteine, jest troszkę lepiej ale nadal pojawiają się bardzo skape plamienia. Nie wiadomo skąd się biorą bo na usg wszystko dobrze, nie ma aktywnego krwawienia![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A ile bierzesz tej luteiny? Może za mała masz dawkę?Ja też mam luteine, jest troszkę lepiej ale nadal pojawiają się bardzo skape plamienia. Nie wiadomo skąd się biorą bo na usg wszystko dobrze, nie ma aktywnego krwawienia![]()
Witajcie Dziewczyny![]()
Czytałam cały wątek od początku ale piszę dopiero dziś bo wczoraj byłam na badaniu. Ciąża na 200 procent tak usłyszałam od pani ginekolog, dziecko ma 7 tygodni i serduszko już widziałam. Niesamowite, powoli do mnie dociera ten cud, to nasze pierwsze. Serdecznie Was pozdrawiam ,życząc miłego dnia. Trzymam kciuki z całych sił za nas wszystkie.
@Jotka_Szczotka ja mam dziwne wrażenie, że my się poznałyśmy kiedyś na zlocie jakimś [emoji23]
He he mi się jeden kojarzy, ale nie będę mówić.
2 razy dziennie po 100A ile bierzesz tej luteiny? Może za mała masz dawkę?
Dziękuję za odpowiedź, to moja druga ciąża, pierwsza poroniona w 5 tygodniu stąd te nerwyJeśli jest kontrolowane to nie ma co się martwić. Ja mam wysiłkowe krwawienia. Jak coś się więcej pomecze to lekko krwawie. Musisz odpoczywać i uważać na siebie.
Zbadaj może progesteron, jak będzie niski/poniżej normy to powinnaś dostać wieksza dawke luteiny lub dodatkowo duphaston.Heh dziewczyny, jestem tu nowasiedzę sama w domu na zwolnieniu i szukam sobie zajęcia
jak tam się czujecie? Mi cały czas jest niedobrze.. Czy też macie delikatne brązowe plamienia?
Heh dziewczyny, jestem tu nowasiedzę sama w domu na zwolnieniu i szukam sobie zajęcia
jak tam się czujecie? Mi cały czas jest niedobrze.. Czy też macie delikatne brązowe plamienia?
Ja tak miałam. Całkiem silny ból, tyle że bez skurczy. Nie spałam cała noc bo się bałam najgorszego, ale potem samo przeszłoZbadaj może progesteron, jak będzie niski/poniżej normy to powinnaś dostać wieksza dawke luteiny lub dodatkowo duphaston.
Mnie coś dziś lekko pobolewa brzuch, dziś/Jutro to te dni gdy powinnam dostac druga miesiączke więc myślę że to dlatego coś tam się może odzywać. Miala któraś tak ?