paulina.blachut
Fanka BB :)
@Jotka_Szczotka dla mnie bardziej skomplikowana jest higiena chłopaków wiesz żeby dobrze tam pod woreczki em umyć i wgl u dziewczynek jest łatwiej wszędzie łatwiejszy dostęp że tak powiem [emoji23][emoji85]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzięki dziewczyny. Dowiedziałam się, że to tylko próbka z grupą krwi była „zepsuta”, czyli z tej prawej ręki [emoji16] tamte próbki na badania były spoko [emoji4]
My już w drodze i powiem Wam, że jak nie zarzygam samochodu, to będzie dobrze [emoji23] no tak mnie mdli, że cieszę się, że jestem pasażerem ... przed nami jeszcze 6h drogi, bo godzinę straciliśmy na Wwę i Łomianki (straszne korki).
Dzisiaj stanęłam na wadze, mam 4.5kg mniej odkąd się dowiedziałam o ciąży, ale co się dziwić, jak wymiotuję. No nic, mam jeszcze zapasy w kg, to drastycznie nie spadnę [emoji4]
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji4]
Początek jest trudny, bo faktycznie boli, mogą być nawet ranki na sutkach, ale są maści i sposoby, którymi można sobie ulżyć, także nie martw się na zapas [emoji8]Czytam tak o tym Waszym karmieniu piersi i z racji ze to moja pierwsza ciaza to się nie wypowiadam ale mam pełno obaw z związku z tym.
Czy to bardzo boli?
Ja mam bardzo wrażliwe piersi, zawsze takie miałam.
Trochę Cię rozumiem. Nie panikuję na myśl o córce, ale nie wiem, czy dałabym radę być dobrą mamą dla córki.Witam się w poniedziałek.
Z owu ciężka noc. Psychicznie. Nie mogłam zasnąć bardzo długo, bo znowu się pojawiły myśli "po co mi to drugie dziecko", "przecież tylko z synem było mi dobrze", "zawsze chciałam mieć tylko syna", "matko to znowu będzie bolało", "oby to nie była dziewczynka"... O i temu ostatnie u poświęciłem chyba najwięcej czasu panikowania.. Dziewczyny, jaką ja jestem mega spabikowana. Jak się okaże, że to będzie dziewczynka, a takie mam głupie przeczucie. Powiedzcie mi. Macie pomysł dlaczego ja się tak boję mieć córkę. Mam wiele argumentów, ale wszystkie po chwili wydają mi się absurdalne. To jest aż niewiarygodne. Sama sobie tłumacze, że mam kuku na muniu, bo zamiast się cieszyć, że wogole będzie ta moja upragnioną dzidzia ja mam obawy czy to przypadkiem nie będzie dziew zynk... Jk jakiś czub, jestem przerażona takim faktem. Boję się że z dziewczynka sobie nie poradzę. Najpierw fizycznie. A potem w wychowaniu. Nie mam dobrych stosunków z kobietami. Nie mam nawet jakiejś bliskiej koleżanki. Bo nie potrafię się dogadać. Nie chcę żeby moja córka była taka. A czego ona miałaby się odemnie nauczyć. I i takie problemy dorosłej osoby. Czuję się Jk jakąś wariatka przez ten temat![]()
Też słyszałam, że w 2 ciąży wychodzi szybciej@Velvetka zazdroszcze, ale ja to dziwna jestemu mnie dalej nic
pewnie sobie jeszcze poczekam na brzuszek, a myślałam że w drugiej szybciej wychodzi
również powodzenia na wizycie dzisiaj
ja musze czekać do jutra, mam nadzieję ze fasolka ładnie rośnie i wszystko ok [emoji86][emoji173]️
A takie gadanie to też mnie wkurza [emoji23][emoji23][emoji23] będzie co ma być, a nie co szanowna teściowa wywróży@Jotka_Szczotka nie panikuj, damy radę. Ja nie tyle co się boję dziewczynki co jestem ciekawa. Ale wszyscy mi drugiego chłopaka wróżą, a już szczególnie teściowa, bo męża ojciec (są po rozwodzie) ma jeszcze dwóch albo trzech synów. No i mi tak pierdoli, że na pewno będzie drugi syn. Teściowa dobra kobita, ale czasami jak się na coś nakręci mam ochotę jej powiedzieć "zamknij pysk i przestań pierdolić". Narazie trzymam nerwy na wodzy, ale ile tak wytrzymam? I chyba z tego względu przychylałabym się ku dziewczynce, na złość teściowej. Ale przede wszystkim zdrowia najważniejsze.
No i super [emoji16] możesz spać spokojnie.Dzięki dziewczyny. Dowiedziałam się, że to tylko próbka z grupą krwi była „zepsuta”, czyli z tej prawej ręki [emoji16] tamte próbki na badania były spoko [emoji4]
My już w drodze i powiem Wam, że jak nie zarzygam samochodu, to będzie dobrze [emoji23] no tak mnie mdli, że cieszę się, że jestem pasażerem ... przed nami jeszcze 6h drogi, bo godzinę straciliśmy na Wwę i Łomianki (straszne korki).
Dzisiaj stanęłam na wadze, mam 4.5kg mniej odkąd się dowiedziałam o ciąży, ale co się dziwić, jak wymiotuję. No nic, mam jeszcze zapasy w kg, to drastycznie nie spadnę [emoji4]
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji4]