Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
@coco07 super, cieszę się, że z maluchem wszystko w porządku i że Ty czujesz się dużo spokojniejsza
@Søde85 śliczny dzieć [emoji173]️ aż nie mogę się doczekać, kiedy moje takie będzie [emoji16]
My już na miejscu. Chłodno w cholerę, raptem 13 stopni. Współczuję wszystkim, którzy wykupili sobie wczasy nad morzem [emoji33]
Niestety, hot-doga dowiodłam, ale pływa już w nadmorskiej kanalizie [emoji23] rosołek maminy i ziemniaczki młode z szyneczką też się zbulwersowały [emoji24][emoji24][emoji24]
Super że maleństwo się rozwija! A lekarz mówił coś o tej torbieli? I jak to może wpłynąć na ciążę?...Jestem po wizycie. Maluch ma 1,6 cm i bije serduszko. A ja siedzę i płaczę, bo obok niego 5 cm torbiel. Jestem przerażona jak nigdy w życiu.
@godzbal zazwyczaj znikają. Ja byłam na kontroli w lutym i też miałam torbiel. Nie wiem, czy to tamta tak urosła czy jestem taka pechowa i znów mi się pojawiła.
Mam wizytę za dwa tygodnie. Do tego czasu mam zrobić i od wyników zależy czy będzie usuwana ok.16 tyg, czy zostawimy ją, żeby się wchłonęła. Jeśli zacznie mnie boleć po lewej stronie, to mam od razu jechać do szpitala. Miałam wcześniej torbiel, ale nie tak wielką. Różnica na USG między torbielą a zarodkiem była przerażająca. Jutro biorę urlop na żądanie, żeby zrobić te wszystkie badania. Nie mam zupełnie głowy do pracy, ale gdybym miała siedzieć teraz w domu to już zupełnie bym zwariowała.